Darujte žene svojich snov prsteň, ktorý žiadna iná nemá

Či už plánujete žiadosť o ruku, alebo iba chcete svoju milú potešiť, darujte jej prsteň, ktorý je rovnako jedinečný ako ona. Tie iskričky šťastia, ktoré uvidíte v jej očiach, budú bezpochyby stáť za to.
titulka


Jedinečnosť sa ukrýva v detailoch

Láska je magická čarodejnica. Vďaka nej si všímame maličkosti, ktoré by sme inak nevideli. Prestávame myslieť na seba a snažíme sa našim milovaným pripravovať malé radosti. Každá žena chce byť pre svojho partnera tou dokonalou. Nie je krajší dôkaz lásky, ako jej darovať prsteň, ktorý sa vyrovná jej dokonalosti. A to si žiada nechať jej vytvoriť originálne majstrovské dielo, ktoré v žiadnych obchodoch neuvidí.


Doprajte si dostatok času

Rozhodnúť sa, že je vaša partnerka tá pravá, chce čas. Podobne je to i pri výbere zásnubného prsteňa. Ak jej chcete darovať unikátny prsteň, ktorý bude symbolizovať všetko, čo k nej cítite, začnite pomaly. Zamyslite sa nad tým, aký druh šperkov nosí. Podľa toho určte materiál. Zásnubné prstene sa najčastejšie vyrábajú z bieleho zlata, avšak môžete siahnuť aj po žiarivej platine alebo veľmi elegantnom ružovom zlate.


1


Vytvorte si návrh

Ak patríte medzi šikovných kresliarov, navrhnite podobu prsteňa na papier. Pokiaľ nie, napíšte si aspoň poznámky. Skúste si odpovedať na základné otázky. Čo má rada? Ako rada trávi čas? Čo ju napĺňa? Čo na nej obdivujete? Keď budete mať v odpovediach jasno, je čas vybrať sa do klenotníctva. A keďže šperkár je majstrom svojho remesla, navrhne vám, ako by mohol prsteň vyzerať a pomôže vám zhmotniť vašu predstavu, aby tak vznikol šperk, ktorý bude mať dušu.


2



Spoľahnite sa na Bisaku

Klenotníctvo Bisaku sa zaoberá zákazkovou výrobou prsteňov už desiatky rokov. Vďaka 3D technológii dokážu vašu predstavu navrhnúť a zhmotniť tak, aby dizajn zodpovedal presne vašim požiadavkám. Príďte do niektorej z kamenných predajní v Bratislave, Prahe, Brne alebo Ostrave a nechajte vytvoriť pre svoju vyvolenú prsteň, ktorý vyrozpráva príbeh vašej jedinečnej lásky.


3



Nezabudnite, ona je dokonalá!

Povedala áno? Skvelé, gratulujeme! Po nezabudnuteľných zásnubách a darovaní perfektného prsteňa vás čaká výber obrúčok. Vyberte si zo snubných prsteňov Bisaku, ktoré spečatia a vystihnú vašu lásku.




Foto, video:
BISAKU
BISAKU PR | 14.1.2019, 14:15