Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!

Ruže ako symbol lásky, romantiky, dôvernosti a čistoty sú obľúbeným svadobným kvetom, čo možno pri výbere farieb svadobnej kolekcie inšpirovalo aj taliansku dizajnérku Annu Molinariovú. Odtiene jemnej ružovej a motívy všadeprítomných ruží charakterizujú romantický a ženský štýl svadobných šiat Blumarine. Okrem ružovkastých šiat však dominujú klasické biele, ktoré nás nikdy neomrzia. Dúfame, že vás bohatá galéria poteší a inšpiruje.
titulka2

Blumarine: Kráľovná z ruží

Dizajnérka Anna Molinariová zvolila pre svoju značku naozaj krásny názov, ktorý dokonale sumarizuje jej lásku k čarovným a zmyselným kvetinám – ružiam, ktoré predstavujú obraz značky a symbolicky vyjadrujú aj ideál ženskosti. Annin módny svet je svetom šarmu, veľkej vitality a spontánneho zmyslu pre humor. Móda je jej najväčšou vášňou a jej štýl charakterizuje kombinácia citu, kultúrnych vplyvov a návratu do minulosti s víziou budúcnosti. No a takto má podľa nej vyzerať moderná a ženská nevesta:


1

Anna Molinari: Blumarine

Kolekcia predstavuje romantický a ženský štýl značky, ktorá sa na módnom trhu pohybuje už 40 rokov, neustále presahuje módne trendy a je vyjadrením autentického ducha Talianska. Ruže, ako ochranná známka značky, sú v kolekcii prioritné. Nachádzame ich ako súčasť potlače korzetov, sú vtkané do čipky, vyšívané, všité v podobe trojrozmerných aplikácií alebo sa skrývajú iba v jemnej ružovkastej farbe svadobných šiat. Romantickosť šiat sa odráža aj v sofistikovaných detailoch – v bodkovanej D´Esprit čipke a dekoratívnych motívoch na lesklom saténe a bohatom tyle. Krásna kolekcia odráža aj bohémsky štýl v podobe voľných na pohľad tečúcich strihov a áčkových sukieň. 

Milujete ruže? V týchto svadobných šatách sa na jeden deň stanete nádhernou kráľovnou ruží, ktorú bude každý obdivovať.


10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Stephanie Allin: Galéria krásnej čipky
Eddy K: Takto vyzerá zimná nevesta 2018!
Divine Atelier: Retro-romantické svadobné šaty
Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou
Svadobné šaty Yaniv Persy: Keď kvety šepocú vlastný príbeh...


11

12

13

14

15

16

17

18

19

2

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
blumarine.com
Katarína Mikulcová  | 21.12.2018, 11:30