Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela

Nečudo, veď izraelská móda v posledných rokoch čoraz viac púta pozornosť celého sveta. Elihava Sassona, úspešného dizajnéra, ktorého poznajú nielen doma, ale aj vo svete, sme si konečne všimli aj my, a bol to silný moment, pretože pri pohľade na jeho najnovšiu kolekciu na rok 2019 (ale aj na tie z predošlých sezón) sme si povedali WAU. Jeho tvorba určite stojí za nahliadnutie, milé budúce nevesty.
titulka

Kto je Elihav Sasson?

Elihav sa narodil v Izraeli a už v útlom veku bolo zrejmé, že má vrodený talent pre dizajn a módu. Jeho vášeň pre rozmanité formy umenia sa pretavila do debutovej kolekcie športových odevov v roku 2009. V roku 2013 skončil na 2. mieste v izraelskej súťaži vo varení Master Chef. V dôsledku popularity sa so svetom podelil o svoje myšlienky z oblasti umenia, módy a životného štýlu. 

V súčasnosti vlastní módny dom, ktorý nesie jeho meno, a nachádza sa v centre mesta Tel Aviv. Jeho návrhy sú známe po celom svete, pričom s každou kolekciou Elihav prináša nové spôsoby, ako reprezentovať svoj talent a inšpirácie inovatívnym, ostrým, sofistikovaným a rafinovaným spôsobom, aby si každá žena mohla splniť svoj sen o svadobných šatách. A ako uvádza, robí to s veľkou láskou, pretože láska je vo všetkom...


dizajner

Elihav Sasson: Kolekcia 2019

Jej príznačný názov „Luxury Bridal je jasným ukazovateľom toho, čo môžeme pri pohľade na jednotlivé modely očakávať. Luxusné látky, vzory a ozdôbky spojené v jedno v úchvatne ušitých svadobných šatách. Oceňujeme aj nápaditosť krásnej kampane fotografií, ktorá pôsobí veľmi dramaticky. Nevesta je v nej vykreslená ako moderná bohyňa dňa i noci. Pozornému oku neujdú závratné výstrihy na chrbte, iluzívne vzory, diafanové vlečky a nádherné detaily. A Elihav má niečo aj pre odvážne nevesty – krátke šaty v štýle primabaleríny posiate pierkami a leskom kryštálov. Mimochodom kryštály tvoria dominantu kolekcie a svojím trblietaním ešte väčšmi zvýznamňujú luxus a jedinečný štýl svadobných šiat. Čo sa týka materiálov, tie sú veľmi kvalitné a na prvý pohľad perfektne skombinované – čipka, tyl, satén, šifón, organza a nádherné výšivky.

Nenechajte si ujsť pohľad na pôvabnú svadobnú kolekciu v našej galérii!






2

3

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou
Svadobné šaty Lillian West: Sen bohémskej nevesty
Svadobné šaty Berta: Vzrušujúce a krásne!
Galia Lahav: Svadobné šaty pre kráľovnú sŕdc
70-te roky sú späť v kolekcii Randi Rahmovej!


4

5

6



7

8

9

Foto:
Elihav Sasson
Katarína Mikulcová  | 29.11.2018, 08:00