Svadobné šaty Savin London: Krása londýnskej svadobnej módy

Táto britská značka sa doslova pýši tým, že je jednoznačne „Made in London“ (vyrobená v Londýne). Na módnej scéne ju síce registrujeme iba krátko, no získala si obľubu mnohých neviest, a to najmä svojím luxusom a pôvabom, ktoré reprezentujú dych berúce aplikácie čipky, hodvábu a jemného peria. Môže to znieť trošku extravagantne, ale výsledok je skutočnou pastvou pre oči. Presvedčte sa!
titulka

Značka Savin London sa na svadobnom trhu (a nielen na ňom) pohybuje od roku 2013. Svetu predstavuje vždy dve línie šiat – black label (dámsku konfekciu) a white label (svadobnú módu). Práve vo svadobnej línii sa dokonale spája nadčasová elegancia, remeselné spracovanie šiat a vynikajúci dizajn, ktoré odrážajú aj tie najtajnejšie túžby modernej nevesty.


10

Savin London: Kolekcia 2019

Už od počiatkov sa značka drží svojich troch módnych „triumfov“ – aplikácie dokonalej čipky, najjemnejšieho hodvábu a peria, ktoré sú skombinované v absolútnej harmónii (takmer) na každom modeli svadobných šiat. Buď fungujú spolu alebo jednotlivo, no vždy odrážajú víziu značky a za tých pár rokov sa stali jej poznávacím znamením. V sezóne 2019 však v módnom dome privítali aj nový prírastok v spleti krásnych svadobných ozdôbok a aplikácií – mix kvetinových látok, ktoré sú veľmi romantické a všetky navrhnuté a ručne vyrobené v Londýne. Kvety dodávajú šatám éterický vzhľad a navyše sú mnohokrát pestrofarebné a s 3D efektom.


Značka Savin London stavia latku ešte o čosi vyššie, ako sme štandardne vo svadobnej móde zvyknutí – pôsobivé aplikácie vám zaručia, že hostia na vaše svadobné šaty nikdy nezabudnú.


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Svadobné šaty Maggie Sottero: Klasika, ktorá je večná...
Značka Jesus Peiro oslavuje 30 rokov na svadobnom trhu
Svadobné šaty Lihi Hod: Keď rozprávka o kráse ožíva...


11

12

14

13

15

16

17

19

18

2

20

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Savin London
Katarína Mikulcová  | 21.1.2019, 12:00