Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta - Special Edition!

Je krásne, obsiahle a celkom špeciálne! NOVÉ ČÍSLO on-line časopisu Nevesta totiž na titulke uvádza výherkyňu súťaže Tvár nevesta s Mary Kay! Evka je cover star v čísle, plnom nových trendov, ktoré nevesty čakajú v roku 2019!
2_2018_titulka_obalka

Na titulke v úlohe nevesty žiari víťazka súťaže Tvár nevesta s Mary Kay Eva Bencová. Opäť číslo, ktorým sme postúpili o level vyššie. Pretože, ak na obálke namiesto modelky dostane šancu jedna z vás, reálnych neviest, je to pre nás sviatok, podobný oslave nového roku!



2_2018_titulka_675px

Cover:

Modelka: Eva Bencová - Víťazka súťaže Tvár nevesta s Mary Kay 2018

Vizáž a vlasy: Dominika Bartošovičová

Svadobné šaty a závoj: Svadobný salón WEM

Náušnice: Skvost/Moloko

Styling: Anna Adamčík

Foto: Katarína Žitňanská/PANAMERA motion pictures







Na stránkach časopisu môžete prostredníctvom krásnych editoriálov snívať a z množstva inšpirácií potom vyberať to, čo vás najviac vystihuje. 


V tomto špeciálnom čísle pre vás prinášame krásne editoriály z našej dielne, ale aj svetové trendy nasledujúcej sezóny. Aj keď som ho listovala snáď už 100-krát, práve teraz si ho idem otvoriť zas. A čo vy? :)





Editorial


tn294117copy_200pxBola som svedkom mnohých šťastných párov, ktoré si práve vo svadobnej sezóne 2018 dali svoj prvý manželský bozk a zatancovali si mladomanželský tanec. Mnoho plánovania, práce a na konci všetkého radosť novomanželov. Rok 2018 však ubehol ako voda a na dvere nám už klope magický rok 2019. Tí z vás, ktorí sa rozhodli, že svoju lásku spečatia práve v tomto roku, už isto začínajú s prípravou. Celý svet so zatajeným dychom sledoval svadbu princa Harryho a Meghan Markleovej. Svadba ako z rozprávky zožala veľký úspech a nastolila nové trendy na rok 2019. Jednoduchá elegancia. Azda lepšie by sa táto veľká udalosť ani nedala vystihnúť. Podľa vzoru princeznej, svadobné šaty by mali zdôrazňovať ženskú jemnosť a dokonalosť. Prísne kráľovské pravidlá, našťastie, neplatia pre každého, a tak je tu pre odvážnejšie nevesty trend ultrahlbokého výstrihu. Kvety na svadbách akoby naberali na dôležitosti stále viac a viac - objavujú sa na šatách, oznámeniach, stoloch, tortách alebo sú spletené do ozdobnej čelenky, ktorá zdobí hlavu nevesty. Čo chýba ešte k predstave svadby ako z rozprávky? Svetlá a svetielka v najrozličnejšej forme - sviečky, krištáľové lustre alebo svetielkujúce girlandy. Trend, ktorý znie ako klišé, však pokračuje aj v ďalšom roku avženie slzy do očí nejednému zamilovanému páru. Každá nevesta si želá, aby plánovaná svadba bola dokonalá, naplnila jej sny a túžby, ale aj predstavy najbližšej rodiny. Zo skúsenosti viem, aké je to v niektorých prípadoch pre nevesty vyčerpávajúce. Netreba však zabúdať, že vysnívaná svadba je predovšetkým tá, na ktorej sa držíte ruka v ruke a máte pri sebe rodinu a priateľov.

(Monika Kulíšková, svadobná koordinátorka Hotela Zlatý Kľúčik)


 





Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta:


Eva Grznáriková | 31.12.2018, 18:00