Svadobné šaty Lee Grebenau sa pýšia najkrajšími ručnými výšivkami

Nadčasová a trendová kolekcia svadobných šiat izraelskej dizajnérky Lee Petry Grebenau nám vyrazila dych. Celá fotokampaň je nafotená v romantickom duchu, nevesta je obklopená krásnymi kvetmi v jemných púdrových farbách. Značka patrí medzi najprestížnejšie v Izraeli najmä vďaka ručne vyšívaným detailom a vysoko kvalitným textíliám, ktoré pochádzajú najmä z Francúzska. Predstavujeme vám haute couture svadobný skvost sezóny 2019!
titulka

Dizajnérka vyrastala v rodine, v ktorej mala móda hlavné slovo – vlastnili totiž obchod s textilom. Preto si už v ranom veku vybudovala vzťah k módnym trendom, čo ju priviedlo k nápadu vytvoriť si vlastnú značku. A tak sa v roku 2011 začal príbeh nádherných svadobných šiat z dokonalých tkanín, ktoré sú oslavou romantiky a ženskosti.


1

Lee Grebenau: Kolekcia 2019

Najnovšia kolekcia je posiata tými najkrajšími výšivkami od výmyslu sveta, ktoré zdobia každý jeden model svadobných šiat. Šaty preto dýchajú luxusom a hravou komplikovanosťou, ktorú ocení nejedna nadšená nevesta, ktorá miluje zdobenejšie modely šiat. Ručná výšivka je navyše originálna, doplnená korálikovými akcentmi a kvetinovými aplikáciami. Dizajnérka sa tiež pohrala s koženými opaskami rôznych tvarov, ktoré robia inak jemné a zasnené šaty trochu výraznejšími a pútajú pozornosť na štíhly driek nevesty. Vašej pozornosti isto neuniknú ani iluzívne výstrihy na chrbte a decentné kratšie (aj odddeliteľné) vlečky svadobných šiat.

Týmto šatám určite neodoláte! A možno vás inšpirujú aj voľne spustené vlasy nevesty  horúci trend v účesoch budúcoročnej sezóny.


2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Takto budú vyzerať svadobné mamičky v roku 2019!
Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Svadobné šaty Maggie Sottero: Klasika, ktorá je večná...
Značka Jesus Peiro oslavuje 30 rokov na svadobnom trhu

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Krásne a trendové svadobné šaty na rok 2019 nájdete aj v novom online časopise Nevesta:

Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta - Special Edition!



Foto:
Lee Grebenau
Katarína Mikulcová  | 16.1.2019, 11:30