Eisen Stein: Svadobné šaty pre nežné dievčatko

Svadobná značka Eisen Stein bola založená v roku 2011 v Tel Avive návrhárkami Yael Eisenberg a Heli Kalkstein. Študovali spolu módny dizajn a uvedomili si, že nie sú iba dobré priateľky, ale tiež zdieľajú aj vzájomnú vizuálnu koncepciu, a preto sa rozhodli spolupracovať. Ich estetika bola od samého začiatku čistá a jedinečná s krásnymi inovatívnymi dizajnmi. Aj vy pri pohľade na svadobné šaty cítite svieži vánok modernity?
titulka

Kolekcia Eisen Stein je veľmi nežná a dievčenská podobne ako napríklad kolekcia dizajnérky Sareh Nouri, ktorú nájdete v najnovšom čísle online časopisu Nevesta 2/2018. Ide o špeciálne vydanie plné tých najkrajších kolekcií svadobných šiat na rok 2019. Neváhajte a listujte, milé budúce nevesty!


1

Eisen Stein: Kolekcia Wishes 2019

Konzervatívny svadobný svet sa otriasol v základoch – na scénu totiž čoraz častejšie vstupujú kolekcie svadobných šiat, ktoré sú komfortné a zároveň sexy a ženské s lichotivými a modernými strihmi. Sú ušité z vysoko kvalitných materiálov, ako sú hodváb, čipka a tyl so starostlivo zdobeným povrchom vďaka korálikom, kryštálom Swarovski, výšivkám či aplikáciám pierok. Aj najnovšia kolekcia s názvom „Wishes“ (v preklade Želania, pozn. red.) je v súlade s estetikou značky. Pohyb v týchto šatách nebude pre nevestu žiadnym obmedzením, pretože vrstvy látok sú ako stvorené na pohyb a zvýraznenie ženských línií. 

Svadobné šaty z kolekcie „Wishes“ budú určite splneným želaním nejednej nevesty!



2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Takto budú vyzerať svadobné mamičky v roku 2019!
Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Svadobné šaty Lihi Hod: Keď rozprávka o kráse ožíva...
Svadobné šaty Maggie Sottero: Klasika, ktorá je večná...
Svadobné šaty Dany Mizrachi: Inšpirované vtáčou ríšou


3

4

5

6

7

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Foto:
Eisen Stein
Katarína Mikulcová  | 18.3.2019, 15:00