Svadobné šaty La Petra: Inšpirované rozprávkovým pobrežím Amalfi

Rozprávkové prostredie talianskeho pobrežia Amalfi sa stalo nielen inšpiráciou k vzniku krásnej kolekcie značky La Petra, ale aj jej kulisou pri fotení nádherných záberov, ktoré uvidíte v galérii článku. Slnečné prostredie v kombinácii so šarmom a pôvabom svadobných šiat zachytáva bujarosť a romantiku pobrežia Amalfi. Jednoducho nádhera hýriaca farbami a temperamentom Talianska!
tit

La Petra je nové meno vo svadobnom priemysle, ktoré spája európsku kvalitu, krásu, ľahkosť, luxus, špičkové trendy a rozumné ceny. Každý model sa pýši starostlivým výberom látok a doplnkov, originálnymi strihmi a luxusnými dekoráciami, ktoré sú výsledkom ručnej práce. Okrem tejto kolekcie si isto nenechajte ujsť zbierky svadobných šiat na rok 2019, ktoré nájdete v najnovšom a zároveň špeciálnom čísle online časopisu Nevesta 2/2018.


titulka2

La Petra: Kolekcia Amalfi 2019

Úžasná kombinácia rôznych látok od ušľachtilého šifónu a ako pierko ľahučkého hodvábu až po ťažké saténové a čipkové šaty, výšivky a snehobiele odtiene – to sú svadobné šaty značky La Petra – harmónia snov a reality. Trendy roka 2019 sú badateľné takmer v každom detaile; páčia sa nám vlnité iluzívne rukávy, bohaté vlečky či kaskádovité usporiadanie sukne na modeli Lalia. Oku obdivovateľa isto neujdú ani unikátne vzory, ktoré sú výsledkom ručného vyšívania. 

Na fotkách pózuje nádherná modelka Ksenija Alexandrova, bývalá Miss Universe Ruska, pričom celá scenéria evokuje krásu slnečných svadobných destinácií.


1

Ďalšie kolekcie svadobných šiat na rok 2019 nájdete v novom online časopise Nevesta 2/2018:


Čítajte nové číslo on-line časopisu Nevesta - Special Edition!



2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

15

16

17

titulka

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Elihav Sasson: Svadobné šaty z rodiacej sa mekky módy – Izraela
Svadobné šaty Lillian West: Sen bohémskej nevesty
Eddy K: Takto vyzerá zimná nevesta 2018!
Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!



Foto:
lapetra.pro
Katarína Mikulcová | 1.4.2019, 11:00