Lákavá 2. cena súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Predstavujeme vám produkty, ktoré sú súčasťou 2. ceny súťaže s Mary Kay. Dokonalá vôňa snov Dream Fearlessly, romanticky ružový rúž s leskom a sýtou farbou či absolútny hit medzi fanúšikmi Mary Kay na sociálnych sieťach – nemastný odličovač očí... A to nie je všetko! Ceny sú naozaj lákavé, tak šup-šup, milé dámy, nahrajte svoje tri fotografie podľa pokynov súťaže, ktoré nájdete v článku nižšie!
titulka3


Mary Kay je naša srdcovka! Lákajú vás kvalitné produkty, vďaka ktorým sa môžete každý deň rozmaznávať? Pozrite sa na 2. cenu našej súťaže – môže byť práve vaša!


Hodnota 2. ceny: 211,50 Eur


Ceny do súťaže výherkyni venuje: 

Mary Kay


1. Mary Kay® Odličovač očí (nemastný)

Jemne odstraňuje očné líčenie vodoodolnej maskary bez toho, aby poškodzoval citlivú pokožku v oblasti očí. Zloženie nezanecháva mastnú pleť. Jemne odstraňuje očné líčenie vrátane vodoodolného. Momentálne je najobľúbenejším prípravkom fanúšikov na sociálnych sieťach.

2. Transparentný sypký púder

Keďže je priesvitný, tento púder sa hodí skvele k akémukoľvek tónu pleti, od veľmi svetlého až po tmavý. Fixuje podkladovú bázu a obsahuje látky rozptyľujúce svetlo, ktoré zmierňujú nedokonalosti pleti a ponúka bezchybný vzhľad. Na pleti je púder ľahučký, prirodzený a zamatovo jemný a je vhodný na všetky typy pleti, dokonca aj pre ženy s citlivou pleťou. Zloženie zaisťujúce dlhodobé pôsobenie udržuje mejkap svieži počas celého dňa, pričom reguluje nechcený lesk.

3. TimeWise® Rozjasňujúca maska

Maska obsahuje jemné zloženie, ktoré zanecháva pleť jemnú, vláčnu a rozjasnenú, takže pleť okamžite vyzerá žiarivejšie. Vytvorená pomocou rozjasňujúceho komplexu MelaCEP™, ktorý bude čoskoro patentovaný, dodáva táto maska, obsahujúca prírodné výťažky, rozjasňujúce účinky a celkovo príjemný pocit. Je perfektným riešením na unavenú, matnú pleť, ktorá potrebuje rozjasniť.




4. TimeWise Repair™ Revealing Radiance™ Peeling na tvár

Kyselina glykolová v peelingu na tvár funguje okamžite. Pomáha odstrániť odumreté kožné bunky z vrchnej vrstvy pleti. Uvoľňuje tiež väzby vo vnútri pleti, ktoré zadržiavajú tisíce ďalších odumretých buniek pleti. Vďaka tomu obnovuje žiarivosť pleti a dodáva jej jemnosť. Redukuje jemné linky a vrásky. Pleť pôsobí mladšie, je oživená vďaka jasnejšiemu tónu.

5. Mary Kay® Gélový pololesklý rúž Romantic Pink

Tento plne krycí rúž využíva gélovú technológiu, vďaka ktorej je farba sýta a dlho a dobre drží. Nevysušuje pery, jednoducho sa nanáša a nádherne vyplní línie pier. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.



6. Dream Fearlessly™ Parfumová voda

Nasledujte svoju vášeň a nechajte sa viesť tými najdivokejšími snami s vôňou z kategórie drevitých a kvetinových tónov. Zvýšte si sebavedomie s každým privoňaním a zmeňte svoj svet k lepšiemu. 

7. Lash Love™ Maskara

Rozmaznávajte svoje oči maskarou, ktorá zvýrazňuje, chráni, dodáva štyrikrát väčší objem a zanecháva prirodzený vzhľad. Ohybná a tvarovaná kefka riasy rozčesáva a oddeľuje.



Ako sa zapojiť do súťaže?

Prečítaj si súťažný článok:

Staň sa novou Tvárou nevesta.sk s Mary Kay pre rok 2019 a vyhraj fotenie na titulku časopisu!


Editoriál s výherkyňou Evkou, ktorá sa stala Tvárou nevesta.sk s Mary Kay 2018 nájdeš v časopise Nevesta, special edition:

Katarína Mikulcová | 7.3.2019, 13:30