Svadobné šaty Reem Acra: Pozor, prichádza Popoluška!

Pohľad na svadobné šaty značky Reem Acra sa dá prirovnať k okamihu, keď sa z Popolušky šibnutím čarovného prútika jej víly sudičky stala nádherná princezná. Svadobná kolekcia má názov Celebration a je naozaj oslavou umenia krásy a remeselnej zručnosti šikovnej návrhárky. Hýri všetkými možnými farbami – je zlato-trblietavá, pohladená nebeskou modrou, sladkou ružovou či púdrovo zelenou. A aby bol romantický efekt dokonalý, nechýbajú ani kvety – a to všade! Nenechajte si ujsť pohľad na svadobné šaty, ktoré (podľa nášho skromného názoru) zatiaľ nemajú na svadobnom trhu konkurenciu.
titulka

Mnohí módni kritici sa zhodli na tom, že svadobná kolekcia Reem Acra na rok 2019 pripomína opulentné kostýmy z filmu Sen noci svätojánskej, keďže závoje, siahajúce mnohokrát až po zem, a tiež mnohé modely šiat zdobí paleta tých najrôznejších kvetov. Tie nechýbajú ani vo vlasoch nevesty. Aj v minulej kolekcii svadobných šiat na rok 2018 sa návrhárka Reem inšpirovala filmom – išlo o film Raňajky u Tiffanyho a jednotlivé modely zdobili perly, čipka, čierny zamat a diamantové detaily od Tiffaniho.


reemacra

Reem Acra: Svadobná kolekcia „Celebration“ 2019

Svadobné šaty sú ušité predovšetkým z tylu a čipky, pokryté kvetinovými efektmi od výmyslu sveta a v rôznych farbách. Silueta nevesty má raz tradičný, inokedy moderný strih, čomu návrhárka prispôsobuje aj tvar a dĺžku sukieň. Šaty a závoj už na prvý pohľad tvoria dokonalú jednotu. Zdá sa nám, že jednotlivé modely šiat by bez závoja, ktorý má charakter plášťa zahaľujúceho celú nevestu, pôsobili ako nedokončené umelecké dielo. Možno si pomyslíte, že takéto šaty sú príliš extravagantné, no ich variabilnosť vám dáva možnosť prispôsobiť si ich vlastnému vkusu a požiadavkám. Jednoducho celková atmosféra najnovšej kolekcie je presne taká, ako ju opisuje samotná návrhárka „romantická a mladistvá“

Toto sú svadobné šaty, ktoré v sebe ukrývajú pôvab lesnej víly a krásu Popolušky. Čo poviete?


11

10


Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Anna Kara: Skvosty z Poľska
Svadobné šaty Tony Ward inšpirované romantickým Talianskom
Svadobné šaty Ashi Studio: Nech žije extravagancia!
Svadobné šaty Savin London: Krása londýnskej svadobnej módy
Svadobné šaty Lee Grebenau sa pýšia najkrajšími ručnými výšivkami


12

13

14

15

16

17

19

4

198

20

5

6

7

9

3

Foto:
Reem Acra
Katarína Mikulcová | 6.5.2019, 14:00