Ikonický Jimmy Choo a jeho svadobné črievičky na rok 2019

S týmito topánkami na nohách máte vo svadobný deň zaručenú nielen jedinečnosť, ale aj pohodlie. Rok 2019 (podobne ako tie predošlé) je v návrhoch značky Jimmy Choo posiaty krásnymi detailmi a ladným strihom svadobné lodičiek a sandálikov. Tie sú zdobené perím, kvetinovými detailmi, čipkou či kryštálmi, no prinášajú aj hit sezóny 2019 – perly! Už model Sacora, ktorý vidíte na titulke, je doslova posiaty drobnými perličkami s jednou veľkou uprostred, na ktorej je vygravírované logo Jimmy Choo. Urobte svoj deň výnimočnejším a investujte do krásnych svadobných topánok.
tit
Luxusné, drahé, z kvalitných materiálov, na vysokých podpätkoch a zároveň pohodlné? Všetko v jednom nájdete práve v topánkach značky Jimmy Choo. Je iba málo ikonických párov topánok, z ktorých luxus a pôvab doslova kričí. Jimmy Choo navyše spája nadčasovosť a klasiku a mnohokrát aj zdanlivo extravagantné prvky do harmonickej a elegantnej jednoty. Výrazný je totiž zväčša iba jeden prvok, pričom štýl a materiálové zhotovenie topánok jeho dominanciu iba podčiarkujú a nechávajú ho vyznieť (lesklý satén a výrazná aplikácia kryštálov Swarovski alebo jednoduchý štýl sandálikov s výraznou aplikáciou mašlí). Jimmy jednoducho vie nájsť správnu mieru medzi eleganciou a okázalosťou. 

Ak nepatríte medzi nevesty, ktoré si povedia, že utrácať peniaze za svadobné topánky, ktoré aj tak (zväčša) nikto nevidí, je zbytočné – jeden ikonický pár značky Jimmy Choo môže pre vás znamenať investíciu, ktorú hravo zúročíte aj po svadbe.


lucy1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Šperkom sezóny 2019 vládnu dary mora – žiarivé mušle a perly
Badgley Mischka: Žiarivé črievičky ako pre Popolušku
Nôžky nevesty obuté do krásy
Louboutinky pre šik nevestu!
Svadobné topánky od ikonického Oscara de la Rentu

lucy

shar

liz

sacora

annie

aveline

kenny
kenny_tit

lalia

lara

micky

romy

romy2

romy3

romy4

santina

tao

Foto:
Jimmy Choo
Katarína Mikulcová | 17.4.2019, 12:00