Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom

Kolekcia s príznačným názvom „The Painter“ (Maliar) od Halfpenny London oslavuje harmóniu vášne umelca a krásy dokončeného majstrovského diela. Je inšpirovaná umením La Belle Époque – epochy v európskych dejinách od konca 19. storočia až po vypuknutie 1. svetovej vojny, ktorú v móde charakterizoval optimizmus a prekypovanie luxusných textílií a nádherných detailov. Vráťte sa spolu s nami v čase do zlatého veku módneho priemyslu.
titulka
Trendom súčasnej sezóny v kolekcii Halfpenny London 2019 sú svadobné šaty s rukávmi aj bez, pohladené vintage štýlom a pohrávajúce sa s aplikáciou nazberkaných, širokých, čipkových, plisovaných či balónových rukávov. Nepreberné množstvo variácií dáva neveste možnosť vyskladať si model svadobných šiat podľa svojich predstáv.




Halfpenny London: Kolekcia „The Painter“ 2020

Každý model svadobných šiat je pomenovaný podľa obľúbených maliarov dizajnérky Katy Halfpenny. Inšpirované umelcami, ako sú Gaugin či Matisse, odzrkadľujú vášeň a krásu impresionistických majstrovských diel. Poznávacím znamením kolekcie sú nápadité plášte a oddeliteľné časti svadobných šiat pre nevesty, ktoré túžia vyniknúť a neuspokoja sa s jednotvárnym modelom svadobných šiat. Čistým a minimalistickým siluetám zasa dodávajú štipku dramatickosti vrstvy čipky a skladaného tylu. Netradičné nevesty si môžu vybrať z modernej ponuky kombinéz či siahnuť po odvážnom hodvábnom kabátiku v štýle Andyho Warhola, ktorý poskytuje dostatok objemu, no zároveň eleganciu a prepracovaný dizajn. Kate sa teda svojou hravosťou, slobodou, zručnosťou a citom pre detail priblížila k svojim múzam – impresionistom. 




1

10

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Savin London: Krása londýnskej svadobnej módy
Družičky, toto sú najkrajšie šaty a trendy na rok 2019!
Svadobné šaty Blumarine sú celé posiate ružami!
Svadobné šaty Alon Livné: Inšpirované biblickou knihou Genezis
Značka Jesus Peiro oslavuje 30 rokov na svadobnom trhu


11

12

13

14

15

16

17

18

19

2

20

21

22

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
Halfpenny London
Katarína Mikulcová | 8.6.2019, 14:00