7 dôvodov, prečo mať svoju svadbu v Hoteli Gino Park Palace

Rozľahlý areál v srdci zazelenanej prírody, ktorú korunujú košaté a nebotyčné stromy, a uprostred tejto krásy historický barokový hotel, dýchajúci nostalgiou, luxusom a romantickou atmosférou – predstava vystrihnutá z najtajnejších snov každej romantickej nevesty ako stvorená na oslavu lásky. Predstavte si, ako sa prebudíte do svadobného rána, ktoré pripomína rozprávku. A vy ste princezná, ktorej sa splní každé želanie a predstava dokonalého svadobného dňa prevýši všetky vaše očakávania. Dokonalú bodku za celou nádherou urobí už len váš princ... Vitajte v Hoteli Gino Park Palace, v ktorom nájdete všetko, čo spraví z vášho svadobného dňa míľnik, na ktorý budete spomínať so spokojným úsmevom na tvári.
titulka

Miesto s príbehom

História kaštieľa Orlové súvisí s históriou Považského hradu a viaže sa do obdobia 17. storočia. Jeden zo synov vlastníka hradu dal na miernom svahu nad osadou Orlové postaviť kúriu, ktorá bola neskôr prestavaná na kaštieľ. A tak vznikla krásna stavba s renesančnými prvkami, z ktorej sa vďaka úpravám stala veľkolepá dvojpodlažná baroková stavba doplnená rastlinnou štukovou výzdobou, maľbami a zrkadlovými stropmi. Arkádový dvor ozdobili fontánou s barokovými prvkami a okolo kaštieľa vybudovali park, ktorý korešpondoval s prízemnou sieňou. Ku kaštieľu postavili aj unikátnu kaplnku, ktorá dodnes slúži na bohoslužby a svadobné obrady. V súčasnosti hotel ponúka ubytovanie s celkovou kapacitou 116 lôžok, kaviareň, lobby bar s letnou terasou, reštauráciu s autorskými receptúrami, salóniky, wellness a fitnes centrum, svadobný altánok a spomínanú kaplnku a historický park.

logo_gino_park_palace

A viete, že toto miesto je ako stvorené na nezabudnuteľnú svadbu? Prečo? Prinášame hneď niekoľko dôvodov, prečo by sa vám myšlienka vydávať sa v hoteli Gino Park Palace mohla zapáčiť:

1. Na jeden deň skutočnou princeznou...

Unikátna atmosféra, z ktorej sála história a vznešenosť šľachtického sídla, vyvolá v každej budúcej neveste pocit princeznej. Na jeden deň sa totiž stáva paňou tohto sídla, okolo ktorej sa všetci točia, venujú jej obdivné pohľady a snažia sa vyhovieť každej jej predstave. Svadobné ráno si nevesta môže spríjemniť prechádzkou v romantickom parku, po ktorej si na letnej terase môže vychutnať poslednú kávičku ako slobodná, no a následne si svoje svadobné prípravy užije v rukách profesionálov ako skutočná princezná – v rozprávkovej „komnate“ obklopená svojimi najbližšími. A ako to už v rozprávkach býva, nakoniec príde princ, a možno aj na bielom koni... 



2. Zážitok, ktorý navždy zostane s vami

Nejde o žiadne klišé – nádherný zážitok je výsledkom pôsobenia celého prostredia, ktoré obkolesuje kaštieľ, a zároveň každého zákutia tejto historickej stavby. Chodby sú vystlané červenými kobercami, v reštaurácii sa vynímajú vysoké a nádherne zdobené stropy, salóniky sú zariadené krásnym nábytkom s historickým nádychom a nejedno srdce poskočí pri pohľade na krásne maľby a krištáľové lustre, ktoré dokonale korešpondujú s reprezentatívnou atmosférou interiérov. Svadobný pár aj hostí určite nadchnú luxusne zariadené izby v historickom štýle s pôvodnými klenbovými stropmi.


3. Civilný sobáš v altánku alebo cirkevný vo vlastnej kaplnke

Svadba pod jednou strechou je na Slovensku unikátom. Práve Hotel Gino Park Palace ponúka rozmanité priestorové možnosti sobáša na jednom mieste. Súčasťou hotela je Kaplnka sv. Jána Nepomuckého, ktorá sa rozprestiera vo výške dvoch podlaží v západnom krídle a patrí k najkrajším skvostom hotela. Jej kapacita je 100 hostí a nachádzajú sa v nej vzácne predmety a obrazy, organ, ktorý je kultúrnou pamiatkou, a krásne zdobený strop. Ďalšou možnosťou je letná svadba v altánkuv historickom parku alebo pod holým nebom na nádvorí kaštieľa s barokovou fontánou. 


4. Luxusné a elegantné priestory

Nielen izby a apartmány sálajú prepychom, ale všetky priestory hotela evokujú hojnosť a luxus svojej doby, ktorá bola veľmi citlivou rekonštrukciou kaštieľa pretvorená do dnešnej podoby a spĺňa najvyššie štandardy kvality a komfortu. Celý priestor je zladený s citom pre krásu, pričom na jednej strane evokuje rozprávkový pocit honosnosti, no zároveň všetky zmysly opantá príjemný pocit útulnosti. Toto spojenie je teda zárukou spokojnosti, o čom svedčia aj pozitívne ohlasy manželských párov.



5. Nezabudnuteľný gurmánsky zážitok

Hotel Gino Park Palace ponúka svojim hosťom nielen jedinečnú atmosféru, ale aj exkluzívnu kuchyňu. Dôraz sa kladie na kvalitu jedla, ale aj jeho servírovania s použitím sezónnych surovín. Menu je zostavené tak, aby dotvorilo a zvýraznilo celkový dojem z luxusného priestoru. Jedinečnou kombináciou sviežich vôní a chutí môžete zažiť perfektný gurmánsky zážitok. Pri výbere surovín sa kladie dôraz najmä na kvalitu a overených dodávateľov. Jedlá sú pripravované z prvotriedneho mäsa v bio kvalite. Šéfkuchár Ján Adámik sa vareniu venuje už od detstva a základom jeho kuchyne sú čerstvosť, rôznorodosť a inovácie s úctou k tradičným jedlám. Doprajte vám aj vašim svadobným hosťom dokonalý kulinársky zážitok, ktorý si budete chcieť znova zopakovať pri ďalšej krásnej príležitosti.


6. Pokojná idyla hotelového parku

Prostredie, z ktorého sála pokoj a harmónia. Ak chcete prežiť svoj veľký deň v objatí krásnej prírody, Hotel Gino Park Palace je ideálna voľba. Je obklopený nádherným parkom, v ktorom počuť štebot vtáčikov a šum majestátnych stromov, ktoré si pamätajú pradávnu históriu tohto miesta. Každé zákutie dýcha pohodou a ponúka rôzne miesta na oddych – romantické chodníčky, priľahlé lavičky alebo si môžete vychutnať relax len tak v tráve.




7. Personál na 1*

V Hoteli Gino Park Palace sa môžete tešiť na vysoko profesionálny a milý personál hotela, ktorý je vždy k dispozícii neveste i svadobčanom. Radi vás obslúžia v krásnej reštaurácii, kaviarni, lobby bare s letnou terasou na nádvorí a tiež v salónikoch, ktoré sú ideálnym miestom pre uzavretú spoločnosť vašich svadobných hostí pred svadbou, ale aj po nej. Páni si môžu vychutnať cigary a kvalitné alkoholické nápoje v tradičnom pánskom salóniku Hunting, ktorý je zároveň prehliadkou poľovníckych zbraní. Dámy určite poteší kaviareň s výbornou kávou Piacetto a domácimi dezertmi, prípadne prostredie letnej terasy, kde môžu s nevestou prebrať všetky detaily svadobného dňa. 


Želáme vám krásne svadobné prípravy! 


j



O Hoteli Gino Park Palace sme písali aj tu:

Hotel Gino Park Palace: Krásne miesto pre vašu svadbu



Foto: Renáta Vanková
Katarína Mikulcová/ PR Hotel Gino Park Palace | 7.5.2019, 10:30