Povedzte v roku 2019 'ÁNO' v dokonale sadnúcom obleku od Ozety!

Svadobná móda sa netýka iba šiat a doplnkov pre nevestu – veď predsa aj trendy pre budúcich ženíchov sú z roka na rok nápaditejšie a bez okolkov hýria farbami a zaujímavými kombináciami strihov, vzorov a doplnkov. Svadobný oblek môže vyzerať aj tak trochu inak – v odklone od tradičnej uhladenej čiernej dáva ženíchovi možnosť prekvapiť svoju milovanú farebným experimentom v podobe sivej, rôznych odtieňov modrej či ľanovo hnedej. Takýto výber ponúka práve značka Ozeta, ktorá už 80 rokov prináša svojim zákazníkom nadčasovú pánsku módu s dôrazom na každý jeden detail. V jej krajčírskych dielňach si dali v roku 2019 skutočne záležať, aby si každý ženích našiel oblek podľa svojho gusta. Lebo svadba je jedinečná udalosť, keď sa muž musí cítiť, ale aj vyzerať ako dokonalý princ a elegán v jednom, aby v očiach svojej vyvolenej uvidel iskričky obdivu a lásky...
titulka_ozeta1

Svadobný oblek od Ozety 4-krát inak

Vybrali ste si svoju vyvolenú, s ktorou ste si spoločne stanovili dátum a miesto svadby, a postupne riešite všetky dôležité detaily, bez ktorých by váš veľký deň nemohol plynule prebiehať... A kým sa vaša polovička venuje hľadaniu dokonalých svadobných šiat (a všetkých tých milých radostí, o ktorých sníva už od malička), vám zostáva (takmer) iba jediná milá povinnosť – vybrať si svadobný oblek. Preto vás pozývame na malú „ochutnávku“ súčasnej svadobnej kolekcie Ozeta pre pánov na rok 2019. 
PS: Bude to „mňam“! :)



Sivá nerovná sa fádna...

Sivé obleky sú v roku 2019 najpopulárnejšou voľbou pre jarných a letných ženíchov a je celkom jasné, prečo je to tak – sivú farbu môžete bez námahy kombinovať s akoukoľvek ďalšou farbou a výsledný efekt bude vždy dokonalý. Sivá totiž zákonite neznamená nudná... Nielenže sivý oblek kooperuje s celým farebným spektrom, ale je aj výbornou voľbou prakticky pre každú svadobnú tému – od svadby na zámku, v exteriéri, až po svadbu na pláži. Svetlosivý oblek je zároveň ideálnou možnosťou na slnečnej letnej svadbe. Vtedy môže svetlá farba pomôcť ženíchovi zvládnuť horúce svadobné popoludnie.


Tip Ozety: Skombinujte svetlosivý oblek s tmavou slivkovo fialovou viazankou a vreckovkou zo 100%-ného hodvábu, ktorý je mimoriadne príjemný na dotyk a skvele vynikne s bielou košeľou.



0s4a4932_sedy

0s4a4944_sedy


img_7871_sedy


img_7906_sedy


Stále obľúbená modrá

Modrá farba v každom farebnom odtieni je konzervatívnou, ale aj spoľahlivou a ležérnou svadobnou možnosťou. Posledné dva roky sú modré obleky absolútne trendy a moderné, preto si ich volí veľké množstvo (nielen) slovenských ženíchov. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že modrá farba je obmedzujúca a zložitejšia na kombinovanie s inými svadobnými trendmi a farbami ako neutrálna sivá. Avšak práve modrá najlepšie vystihuje a zvýrazní intenzitu svetlejšej farby, ktorú k takémuto obleku zvolíte. Ak sa obávate nosenia čierneho motýlika a čiernych topánok k modrému obleku, vaše obavy sú namieste – bohatá modrá tkanina môže neprimerane zvýrazniť čiernu farbu a urobiť ju ešte razantnejšou. 


Tip Ozety: Modrý oblek kombinujte so svetlými detailmi – vyberte si napríklad lilavú alebo ružovú viazanku tón v tóne s rovnakou farbou vreckovky, prípadne siahnite po hodvábnej striebornej vreckovke bez štruktúry, ktorá pôsobí veľmi elegantne a vkusne.



0s4a4995__modry


0s4a4970_modry


img_7988_modry


img_8051_modry


img_8066_modry


img_8074_modry


Nevšedné káro

Mierne extravagantné prevedenie, no stále oku lahodiaca kombinácia farieb – rok 2019 hlási návrat ku káru. Vzorovaná textília dodáva svadobnému outfitu ženícha zaujímavý charakter a určite vzbudí aj vizuálny záujem všetkých svadobčanov. Kedysi sa károvaný vzor ponechával ako stredobod pozornosti na odeve bez zbytočného kombinovania s inými odvážnymi vzormi na košeli alebo kravate. Ozeta však prináša nápadité kombinácie so vzorovanými doplnkami a kontrastnými farbami, ktoré ako celok tvoria jedinečnú súhru.


Tip Ozety: Zaujímavá farebná hodvábna kravata alebo motýlik s elegantnou textúrou nikdy nesklamú! Ak si vyberiete oblek s jemným károvaným vzorom, nebojte sa siahnuť napríklad po čiernej kravate alebo trendy motýlikovi s kontrastným bodkovaným vzorom.




0s4a5123_karo


0s4a5088_karo


Letná ľanová

Letné svadby sú už na obzore, preto neprehliadnite ani túto možnosť, ktorá možno na prvý pohľad nepôsobí úplne klasicky svadobne a uhladene, no spája dokonalý komfort a pohodlie, ktoré ženíchom na letných svadbách mnohokrát chýbajú. A nemusí to tak byť. Kým smokingy sú zlatým štandardom na formálnych svadbách, obleky v zemitých a neutrálnych farbách sú príjemným spestrením menej formálnych obradov. Práve neformálna letná záhradná svadba, svadba vo vinohrade, na pláži či na lúke – jednoducho akákoľvek svadba v exteriéri môže byť dôvodom na to, aby ste trošku „zvoľnili“ typický svadobný dress code a siahli po takýchto pohodlných bavlnených nohaviciach v ľanovo hnedom neutrálnom tóne s trakmi. Úplne bez strachu a predsudkov... Choďte do toho s vedomím, že v mori „čiernobielych“ svadieb ako ženích vyniknete práve vy.


Tip Ozety: K neutrálnym nohaviciam si určite vyberte bielu košeľu a vôbec sa netrápte hľadaním saka – neformálny vzhľad už iba prizdobte svadobným pierkom z drobných lúčnych kvietkov, ktorý si pripnete na traky. A ak si chcete dopriať maximálne pohodlie, obujte si tenisky alebo plátenné mokasíny.



img_8326_kosela2


0s4a5282_kosela


Ozeta – 80 rokov svadobnej módy pre pánov

Značka Ozeta vznikla v roku 1939 v ťažkých časoch 2. svetovej vojny. Továreň bola po vojne zničená fašistickým vojskom, no znovu sa postavila na nohy a obnovila výrobu. Okrem tejto skúšky čelila aj mnohým ďalším, medzi ktoré sa zaradil aj radikálny nárast dovozu nekvalitného tovaru z Ázie. Ani táto skúsenosť ich nepoložila a aj v tých najťažších časoch sa držali svojich hodnôt a priorít – prinášať zákazníkom nadčasovú pánsku módu s osobným prístupom a za férové ceny. Ozeta tvorí obleky na mieru s dôrazom na každý jeden detail, pričom testuje aj exkluzívne materiály zo zahraničia, aby zákazníkom prinášala len to najlepšie. V súčasnosti sú produkty šité v Topoľčanoch zručnými krajčírmi, ktorí sú zárukou poctivej domácej výroby.



Foto:
OZETA
Katarína Mikulcová/PR Ozeta | 11.6.2019, 13:00