Aire Barcelona 2019: Dokonalé plážové svadobné šaty

Ak plánujete svadobný obrad pri šume vĺn v horúcom piesku na nejakej romantickej pláži, už pravdepodobne viete, že aj vaše svadobné šaty budú musieť splynúť s týmto prostredím. Niektoré nevesty si predstavujú ľahučké šifónové alebo hodvábne šaty, ktoré im poskytnú príjemné pohodlie v horúcom letnom počasí. Značka Aire Barcelona spája eleganciu a komfort v jeden krásny celok v podobe svadobných šiat, ktoré si môžete obliecť na horúcu letnú svadbu. PS: Pláž nie je nevyhnutnosťou.
titulka

Aire Barcelona je španielska svadobná značka, ktorá patrí pod módny dom Rosa Clará. Založená bola v roku 1999 a veľmi rýchlo si získala obdiv a popularitu u neviest. Už zo samotného názvu značky vyplýva, s akými materiálmi sa v jednotlivých kolekciách stretnete – vzdušné, ľahučké, s ktorými sa pohráva letný vánok, a ktoré sú navyše v top kvalite.

13

Aire Barcelona: Kolekcia Aire Beach 2019

Barcelonská značka prináša svadobné šaty v štýle princeznej aj morskej panny, ktorým nechýba elegancia, romantika a pôvab. Každý model má veľmi svieži dizajn, ktorý umocňuje prirodzenú krásu bezstarostnej, romantickej nevesty, ktorá chce zdôrazniť svoju ženskosť bez toho, aby obetovala eleganciu. Jednoduché a moderné strihy svadobných šiat sa pýšia krásnymi detailmi a aplikáciami – jeden model zdobia v celej dĺžke našité kvietky a lístky, ďalší zasa kaskádovitá aplikácia čipky. Nechýbajú ani žiarivé koráliky a kryštáliky, pierka, ktoré vejú vo vzduchu, a strihy, ktoré lichotia každému typu postavy. 

Všestrannosť týchto svadobných šiat vás určite prekvapí. Na pláž, na záhradnú svadbu či svadbu v kostole – všade v nich budete žiariť.


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom
Svadobné šaty Victoria KyriaKides 2020: Tylová nádhera
Svadobné šaty Raquette: Bodka sem, bodka tam...
Svadobné šaty Oscar de la Renta 2020: Dôraz na prirodzenosť
Svadobné šaty Galia Lahav 2020: Nevesta ako Alica z ríše divov


10

11

12

14

15

16

17

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
airebarcelona.com
Katarína Mikulcová | 24.6.2019, 16:00