Papilio: Svadobné šaty, ktoré vyšli z plátna impresionistov...

Módny dom Papilio prichádza so zbierkou svadobných šiat inšpirovanou prácou umelcov z obdobia impresionizmu. Impresionisti sa preslávili prácou s dôrazom na detail a precíznosť. Prirodzený svet zachytávali v jeho prirodzenosti – v živých farbách, ktoré zachytili aj ten najmenší svetelný rozdiel spôsobený striedaním dňa a noci či ročných období. Ich maľby vytvárajú ilúziu šumivého slnka a bohatých farieb a presne takýto nový pohľad vniesli do jednotlivých modelov svadobných šiat krajčíri módneho domu Papilio. A nevesta akoby vychádzala z pláten tých najzručnejších majstrov...
titulka

v roku 2017 mala kolekcia svadobných šiat značky Papilio blízko k umeniu. V pozadí portrétnych fotografií boli rozprestrené plátna s obrazmi a nevesta sa v celej svojej kráse vynímala v popredí. Umelecký podtón nebude chýbať ani kolekcii na rok 2020 s názvom Impression.


10

Papilio – Kolekcia Impression na rok 2020

Tradičný prístup impresionistov je ako celok veľmi blízky filozofii značky Papilio. Svadobné šaty totiž zobrazujú tvrdú a precíznu prácu a neustálu pozornosť jedinečným detailom, ktoré boli použité na ich vytvorenie. Dizajnéri módneho domu pomenovali všetky modely z kolekcie podľa najznámejších malieb impresionistických umelcov. Celá zbierka je preniknutá slnečnou náladou a vytvára pocit ľahkosti a beztiaže. Dizajnéri sa pohrali s rukávmi nevesty a hľadali spôsoby, ako zakryť ruky nevesty tak, aby im nechýbala fantázia a hravosť. Preto v kolekcii nájdete iluzívne rukávy s výšivkami a volánové rukávy rôznej dĺžky. Návrhári tiež pracovali s háčkovanou čipkou, ktorá sa postarala o bohémsky vzhľad šiat a, samozrejme, nemohli chýbať ani aplikácie kvetov, ktoré dodali kolekcii mäkkosť a eleganciu. Nevesty, ktoré chcú mať na šatách milujúci dotyk prírody, by mali určite zvážiť tento krásny svadobný trend. No a na záver vlečky... Tie sú neobyčajné, extravagantné, s trochou drámy, utkané z mäkkého a jednoduchého tylu.


Ďalšia kolekcia prináša nové trendy, ktoré musíte vidieť, ak vás čaká svadba v roku 2020!


11

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Victoria KyriaKides 2020: Tylová nádhera
Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom
Vera Wang a jej hra s asymetriou svadobných šiat
Sébastien Luke 2020
Povedzte v roku 2019 'ÁNO' v dokonale sadnúcom obleku od Ozety!


1

12

12a

13

14

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
papiliobridal.com
Katarína Mikulcová  | 13.6.2019, 10:00