Svadobné šaty Temperley London 2020: Bohémske & šik

Vo vzduchu sa vznáša čistá a bezstarostná romantika, ktorou sa nevesta necháva sladko unášať – tak na nás na prvý pohľad pôsobia jednotlivé modely svadobných šiat z jarnej kolekcie na rok 2020 od britskej módnej návrhárky Alice Temperley. Sú veľmi éterické, bohémske a z každého uhla dokonale ženské. Jednoducho ako stvorené na obdiv!
titulka

Žena na čele úspešnej značky

Alice Temperley založila svoju značku Temperley London, ako už z názvu vyplýva, v Londýne v roku 2000. Je stelesnením modernej ženy, ktorá je ženská, bezstarostná a miluje bohémsky štýl, ktorý sa vyznačuje voľnosťou a vzdušnosťou strihov svadobných šiat. Alice od roku 2006 tvorí dve svadobné zbierky ročne a inšpiruje sa najmä romantickými a zároveň dekadentnými prvkami v móde minulého storočia. 


mimi

Temperley London: Jarná kolekcia na rok 2020

V nasledujúcej sezóne sa návrhárka Alice inšpirovala tromi typmi neviest. Prvá z nich preferuje dlhé rukávy svadobných šiat, ktoré vždy zdobí zaujímavý a ozdobný detail v podobe výšivky, flitrov, čipky alebo aplikácií nášiviek romantických kvietkov. Druhá túži po šatách, ktoré doslova objímu jej telo, a tým zvýraznia celú jej siluetu. Každej krivke navyše polichotia perličky, kryštáliky, výšivky, ba dokonca dizajnérka k niektorým modelom volí aj viktoriánsky korzet. Tretí typ nevesty sa nechá unášať na vlnách a vlnkách vzdušných šiat z jemného hodvábu, s vejúcimi rukávmi a ozdobami 3D kvetov. Celá kolekcia je oslavou romantiky a elegancie a určite osloví najmä nevesty, ktoré sa prikláňajú k voľbe ľahších šiat, ktoré v každom pohybe ukrývajú pôvab a jemnosť.

Poďte sa spolu s nami pozrieť do čarovného sveta britskej svadobnej uvoľnenosti a éterickosti, ktoré sa snúbia v značke Temperley London. PS: Nebude to žiadna nuda!


annabel

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Victoria KyriaKides 2020: Tylová nádhera
Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom
Svadobné šaty Raquette: Bodka sem, bodka tam...
Vera Wang a jej hra s asymetriou svadobných šiat
Svadobná mama: na svadbu vo veľkom štýle


beatrix

carmen

celeste

daphne

holly

laura

lavinia

lila

maria

mirabelle

orelia

phoebe

rosie

serayha

sofia

toledo

winnie

Foto:
Temperley London
Katarína Mikulcová  | 2.7.2019, 09:22