Vyhraj špeciálny svadobný balíček pre nevestu!

Týždeň pred svadbou už máte všetko pripravené a zaslúžite si naozajstný oddych! Termíny overené a zdá sa, že vám už nič nechýba. Odložte diár a doprajte si čas pre seba: S našou súťažou si môžete dopriať týždňovú kúru s kórejskými pleťovými maskami, vybratými špeciálne pre nevestu a krásny balíček vlasovej starostlivosti s luxusnou vlasovou žehličkou k tomu! Ceny víťazke venuje partner súťaže, eshop NOTINO.
titulka_sos_1

Cena pre výherkyňu:

Sada pleťových masiek KORIKA Wedding

 Táto sada 6 ks ošetrujúcich masiek je určená špeciálne pre nevesty na nabudenie a skrášlenie pleti týždeň pred svadbou. Každý deň si budeš môcť dopriať potešenie a relax, aby tvoja pleť v najromantickejší deň naozaj zažiarila!



korikaweddingkozmetickasadai___4


Recenzia na masky KORIKA Wedding je tu.




Žehlička na vlasy BaByliss Elegance 235

 Ak nepoznáte pocit krásnych uhladených vlasov, táto žehlička vám ho poskytne! Je ľahučká, má tri stupne nastavenia teploty a perfektne sa s ňou pri žehlení vlasov maniupuluje. A bude vám pri troche šikovnosti slúžiť aj ako kuplma, pretože s ňou vytvoríte aj vlny... 
babylisselegence235zehlickanavlasy___3



Mythic Oil L’Oréal professionnel viacúčelový krém pre tepelnú úpravu vlasov

 Nádherne vonia a dodá vám pocit neskutočného luxusu! Tento krém môžete použiť tromi spôsobmi, z ktorých náš najobľúbenejší je votrieť ho do uterákom vysušených vlasov pred ich tepelnou úpravou. Tak ostanú vaše vlasy vyživené a chránené.
lorealprofessionnelmythicoilviacucelovykrempretepelnuupravuvlasov___16



Partner súťaže



Notino – online parfuméria, make-up a kozmetika




Ako sa zúčastniť súťaže?








Stačí, ak nás začneš sledovať na Instagrame!

instagram_heart


Ak sa pridáš k našim followerom do konca júna, alebo dáš like príspevku o súťaži na Instagrame, si automaticky v žrebovaní!

 Follow #casopisnevesta na Instagram 


Víťazku (alebo víťaza) žrebujeme 1. júla 2019.




Všetkým súťažiacim želáme veľa šťastia! Už sa na vás tešíme!






Vyžrebovaná víťazka

vitazka_notino_nevesta



Foto na titulke: 

Chriss by nevesta.sk, Vizáž a vlasy: Tomáš Vida 

Foto produktov:
Notino

eva | 17.6.2019, 14:00

Fotogaléria

KORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechtyKORIKA Wedding kozmetická sadaKORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatomKORIKA StarBeauty revitalizačná hydrogélová maska so slimačím extraktomKORIKA StarBeauty čistiaca plátienková maska s aktívnym uhlímKORIKA SciBeauty hydratačná maska na peryKORIKA SciBeauty regeneračná maska na nohy a nechtyKORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty