Recenzia: Svadobný balíček masiek Korika Wedding Sheet masks

Tešíte sa alebo máte nezvádlnuteľnú trému z blížiaceho sa "dňa D"? Nech je tak či tak, dni tesne pred svadbou sa dajú skvele využiť na oddych a prípravu. Všetko už máte viacmenej zabezpečené a tak je čas začať realizovať váš plán pre krásnu pleť a pokožku, nech v svadobných šatách naozaj zažiarite! Ako na to?
trendy_licenie_11-web

Týždeň pred svadbou by ste nemali realizovať žiadne zásadné zmeny, ktoré nemáte vyskúšané alebo preverené. Stopku má aj farbenie vlasov na poslednú chvíľu u novej kaderníčky či prvú aplikáciu gélových nechtov alebo 3D mihalníc vo vašom živote! Všetky tieto procedúry by ste mali absolvovať v dostatočnom časovom predstihu, aby ste mali možnosť - v prípade, že niečo nevyšlo podľa vašich predstáv, napraviť ich alebo mať čas na zotavenie. 


Týždeň pred svadbou? Maskovanie prikázané!


No pár dní pred svadbou je pre nevestu skvelý čas na oddych, regeneráciu a wellness procedúry! Dovolené (a priam žiadané) sú všetky neinvazívne ošetrenia, ktoré pôsobia na pleť a kožu ukokojujúco, hydratujú ju a poskytnú jej maximálnu výživu!



trendy_licenie_12-web


Samozrejme, môžete vyskúšať rôzne prírodné pleťové masky, na ktoré máme ingrediencie doma v kuchyni:  avokádovú, jogurtovú, medovú či uhorkovú v závislosti od typu vašej pleti. No ak chcete na to tesne pred svadbou ísť trochu sofistikovanejšie, siahnite po balíčku od kórejskej značky KORIKA , ktorá špeciálne pre nevesty zostavila balíček masiek pod názvom Wedding Sheet masks. Tieto pleťové masky nám poslali z eshopu Notino, všetky sme vyskúšali a efekt je naozaj badateľný! (Nemôžem si vynachváliť napríklad masku na nohy, ale o tom nižšie...)
 
Ak sa trochu orientujete v kozmetických trendoch, značkách a prípravkoch, budete so mnou súhlasiť, že kórejské značky sú synonymom snahy o krásnu, čistú a hydratovanú pleť. Známa metóda hydratácie pleti "7 skin method" pochádza práve z týchto krajín, pretože krásna pleť tamojších ázijských žien rozhodne nie je náhoda a sú až posadnuté hydratáciou a čistením pleti.  

No späť ku Korike: KORIKA spája najvyspelejšie ázijské technológie s efektívnymi aktívnymi látkami, a je špecialistom v tejto oblasti kozmetickej starostlivosti, jej doménou sú najmä veľmi kvalitné plátenné masky, ktoré sú napustené účinnými látkami, ktoré sa líšia podľa typu každej z nich (napríklad aktívne uhlie, íl, 24-karátové zlato, slimačí extrakt, výťažky z hodvábu, levanduľu, liči, aloe vera alebo vodu z ľadovca či bambucké maslo.)


Ak chcete tieto pleťové masky vyhrať, práve prebieha súťaž!
korikaweddingkozmetickasadai___4


Vytvorte si plán krásy

Každý deň alebo večer si vyhraďte čas pre seba. Nazabúdajte, že môžete mať tie najkrajšie svadobné šaty alebo make-up, ale ak budete mať unavenú či strhanú pleť, nebude to ono... Môžete postupovať napríklad takto:

7 dní pred svadbou: čistenie pleti

Maska KORIKA StarBeauty s aktívnym uhlím, ktoré účinne absorbuje prebytočný kožný maz a zaistí pleti svieži vzhľad. Tak ako všetky masky v tomto balíčku, je to plátenná maska, na ktorej je položený ochranný film, ktorý po jej nanesení odstránite a plátenú masku necháte pôsobiť a robiť to, čo má. Napriek tomu, že je čistiaca, nemáte pocit pálenia alebo úplného uschnutia. Pleť ostane po odstránení masky (po 20-25 minútach) jemná.  


Korika Star Beauty čistiaca platienková maska s aktívnym uhlím

3 dni pred svadbou: maximálna hydratácia 

Revitalizačná maska KORIKA StarBeauty so slimačím extraktom je oblaženie pre pleť. Poskytne jej regeneráciu a hydratáciu. O skvelom účinku slimačieho "slizu" sa v poslednom čase hovorí naozaj dosť... Ja sa chystám na pleťovú esenciu od Cosrx so zázrakom od slimáčikov, preto som sa tejto maske veľmi potešila. A nesklamala! po odstránení plátennej masky bola moja pleť oddýchnutá a zjednotená a taká hebká na dotyk...

Revitalizačná maska KORIKA StarBeauty so slimačím extraktom
 

2 dni pred svadbou: ruky, nohy a... pery!

Odporúčame tesne pred spaním, pretože tieto masky od vás vyžadujú zabaliť si ruky aj nohy do plátenných masiek, aby mohli pôsobiť. Pokožku rúk a nôh zjemnia, zvláčnia a hydratujú. Užívala som si hlavne tú na nohy, pretože som ich mala naozaj hebké. Absolútnou bombou je maska na pery KORIKA SciBeauty, s ktorou si síce budete pripadať trochu smiešne, no efekt po 20 kinútach oceníte. Vaše pery budú akoby napumpované vitamínmi... Maska ich prekrví, dodá im jemnosť a objem. 


KORIKA SciBeauty hydratačná maska na pery


KORIKA SciBeauty regeneračná maska na ruky a nechty

Večer pred svadbou: maximálny oddych pre pleť!

Ideálny čas na plátennú masku s 24-karátovým zlatom!

Či sa budete líčiť sama alebo sa zveríte do rúk vizážistke, svadobné líčenie ukáže najkrajšie na hladkej a zdravo vyzerajúcej pleti. Preto ju večer pred spaním trochu "napumpujte" a rozžiarte účinnými látkami, obsiahnutými v tejto maske. Najprv si nanesiete gél s ligotavými čiastočkami zlata, ktorý sa vďaka konzistencii krásne rozotiera a následne naň "nalepíte" masku. Ľahnite si a relaxujte, zhlboka dýchajte a myslite pozitívne, pretože zajtra vás čaká skvelý deň! Po 25 minútach bude vaša pleť pripravená na vaše obľúbené sérum alebo krém a blahodarný spánok.   



KORIKA StarBeauty rozjasňujúca plátienková maska s 24karátovým zlatom

Tip pre ešte hladšiu pleť: holenie tváre


Šokuje vás táto téma? Nemá prečo! Ak ste ešte o holení tváre nepočuli, tak po jeho absolvovaní ho budete pokladať za naozajstný zázrak. Je to rýchla, jednoduchá, dostupná, lacná metóda, ktorá opticky pleť vyhladí a svadobný make-up bude vyzerať oveľa lepšie! Viac o holení tváre sa dočítate tu.




Foto: Chriss by nevesta.sk
Vizáž a vlasy: Tomáš Vida 

Foto produktov:
Notino
eva/ Platená spolupráca s Notino.sk | 17.6.2019, 14:00