Annamária & Dávid: Manželstvo je pre nás rozprávkou

Rozprávkový a romantický bol aj svadobný deň Annymárie a Dávida, ktorý objektívom svojej kamery zachytil šikovný kameraman Daniel Kristl. Ten sa sústredil na najkrajšie momenty svadobného dňa, a tak sa do 3 minút vmestilo všetko dôležité – panoráma Spišského hradu, ktorý je pýchou východu, odkiaľ mladý pár pochádza, úprimné emócie rodiny a priateľov, no hlavne spokojnosť a láska novomanželov, ktorí si svoj veľký deň užili naplno. To, čo nezachytili svadobné fotografie, zhmotnilo svadobné video v dynamickom slede toho najkrajšieho, čo si budú manželia radi pripomínať do konca života.
titulka






Svadobný deň Annymárie & Dávida

Svadobný kameraman: Daniel Kristl 



Svadobný fotograf: Peter Stas
Dátum svadby: 25. 8. 2018
Miesto svadobného fotenia: Dreveník, Spišský hrad
Miesto svadobného obradu: Konkatedrála Sedembolestnej Panny Márie, Poprad
Miesto svadobnej oslavy: Hotel SATEL***, Poprad
Svadobné šaty: Svadobný salón ROYAL, Poprad
Svadobný oblek ženícha: Obleky Bélier, Prešov
Účes nevesty: Irina Petrasová – Salón Kreatív, Poprad
Mejkap nevesty: Štúdio Exclusive, Poprad
Svadobné obrúčky: Klenoty, Poprad
Kytica nevesty a kvetinová výzdoba na svadbe: Kvety Iris
Svadobná torta: Cukrárenská výroba, Betlanovce
Hudobná skupina a DJ na svadbe: FS Vagonár, DJ Štefan Marcin
Svadobné tlačoviny: handmade
Predsvadobná cesta: Trogir, Chorvátsko (Na svadobnú cestu sa chystáme ;)



Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl


Umenie spája

Annamária sa odmalička venovala folklóru, ktorý bol súčasťou jej života aj počas osudového stretnutia s Dávidom a ostal ním až dodnes. „Manžel sa kedysi aktívne venoval futbalu, no po ťažkom zranení si našiel koníček v umeleckom rezbárstve, hlavne vo vyrezávaní z fotky do dreva, ktoré sa neskôr stalo jeho zamestnaním. Práve tieto dve veci spojili naše cesty, keď sme si u neho objednali svadobný dar pre našu kolegyňu zo súboru. Keďže manžel sa poznal s mojou sestrou, tak sme si šli dar vyzdvihnúť osobne do Spišského Podhradia, odkiaľ pochádza, a práve na tomto stretnutí preskočila medzi nami iskra,“ spomína na vzácnu chvíľu Annamária.



Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl


Ako kladná odpoveď vyvolala slzy šťastia...

Pôvodne mal Dávid v pláne požiadať Annumáriu o ruku pod Spišským hradom, no všetko sa skončilo úplne inak... „Manžel si zranil na futbale členok, tak som ho priviezla z nemocnice a sedeli sme v jeho izbe, kde nečakane vytiahol zásnubný prsteň a pokľakol predo mňa. Samozrejme, ostala som v šoku a prekvapená, no odpoveď bola jednoznačné ÁNO. U obidvoch sa následne spustili krokodílie slzy šťastia.



Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl



Svadba vo folklórnom štýle

Nielen deň svadby, ale aj deň predtým trávili obaja snúbenci so svojimi najbližšími, ktorí im pomáhali s prípravami svadby. Annamária chcela mať folklórnu výzdobu, ktorú spolu s blízkymi dolaďovala do posledných detailov. Dávid ešte deň pred svadbou vyrezával svadobné menovky v tvare srdiečka a darčeky pre hostí. „Aj preto patrí našim blízkym veľká vďaka za pomoc pri prípravách nášho dňa,“ tešia sa spokojní manželia.



Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl


Svadobné šaty: predstava vs. realita

Tak to už býva – v hlave máte predstavu vysnívaných svadobných šiat, ktorej sa nemienite vzdať, no zrazu vás celkom očarí pohľad na tie „Vaše“... A všetky pôvodné predstavy sa razom rozplynú. Prežila to aj nevesta Annamária: „Predstavu som mala úplne inú, no po oblečení šiat, ktoré som si neskôr vybrala, som ihneď zistila, že sú tie pravé. S výberom šiat mi pomáhala mamka so sestrou.“


Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl


V hlavnej úlohe: svadobný kameraman Daniel Kristl

Prečo si manželia vybrali práve jeho? „Kameroval svadbu mojej najlepšej kamarátke z folklórneho súboru a po zhliadnutí ich videa som chcela, aby bol súčasťou aj nášho svadobného dňa. Spolupráca s ním bola výborná, keďže ku všetkému mal maximálne pozitívny a profesionálny prístup. Video bolo úžasné a boli v ňom zachytené najdôležitejšie a najkrajšie momenty nášho dňa, ktoré v nás vyvolali pocit „deja vu“. Po prezretí videa sa v nás len utvrdili pocity, že výber kameramana bol správnou voľbou,“ nešetria chválou manželia.


Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl

Rozrastáme sa...

„Život po svadbe je rozprávkou a to hlavne vďaka našej 5-mesačnej dcérke, ktorá je pre nás darom lásky. Moju budúcnosť si neviem predstaviť po boku iného muža,“ vyznáva na záver svoje city šťastná Annamária. 


Svadba: Annamária a Dávid, Video: Daniel Kristl

Annamária a Dávid, nech je každý váš spoločný deň oslavou lásky a vzájomného šťastia!





Autora svadobného videa nájdete v katalógu firiem:
Daniel Kristl

Katarína Mikulcová | 10.7.2019, 11:00