Buďte zmyselná ako kvet orchidey vo svadobných šatách značky Marchesa

V súčasnosti je obľúbeným trendom, že nevesty odolávajú klišé princeznovských šiat a siahajú po jednoduchých modeloch, ktoré si po svadbe môžu znova obliecť. Značka Marchesa však ostáva verná svojim ideálom a pre svoje nevesty aj tentokrát priniesla bohato zdobené svadobné šaty z najkvalitnejších látok, posiate výšivkami a tými najkrajšími vzormi kvetov – pripravené polichotiť nejednej princeznej v jej veľký deň.
titulka

Nežná romantika srší z každej kolekcie svadobných šiat značky Marchesa. Aj aktuálna zbierka na rok 2019 je popretkávaná prekrásnymi aplikáciami kvetov a zložitými výšivkami, ktoré prekvapia oko každého, kto ich uzrie. No a v roku 2020 sa svadobné šaty budú len tak hemžiť nádhernými ozdobami. 

12

Marchesa: Jarná kolekcia na rok 2020

Pre nevestu, ktorá nehľadá svadobný kostým alebo minimalistický model svadobných šiat, ale túži kráčať k oltáru vo výnimočných svadobných šatách, ktoré jej vyvolenému vyčaria šťastný úsmev na tvári, je tu romantická jarná kolekcia značky Marchesa na rok 2020. Pýši sa množstvom krásnych ozdôb: trojrozmernými okvetnými lístkami, zložitými výšivkami ozdobenými krištáľmi, obrovskými volánmi a tylovými rozetkami. A predstavte si, že aj tie najväčšie šaty sú prekvapivo ľahké – každá vrstva bola totiž odľahčená, od spodnej bielizne až po korzety a koráliky a krištáliky, ktoré celé šaty zdobili. Veď skutočnosť, že nevesta chce princeznovské šaty, neznamená, že musí obetovať aj svoje pohodlie. Ako je už niekoľko sezón trendom, aj v najnovšej kolekcii sa dizajnéri zamerali na oddeliteľné kúsky šiat v podobe nafúknutých rukávov na šatách v strihu morskej panny či opulentných plášťov, ktoré sú chytrou alternatívou závojov a na svadobných fotografiách ukážu naozaj úžasne. 

Celá kolekcia je pripomienkou toho, že značka Marchesa je nezávislá od zvyšku svadobného trhu a vždy kráča svojou cestou. A ako vidíte na fotkách, nikdy to nie je nuda!


1

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Návrhárka Hayley Paige je zasnúbená! Navrhne si svoje svadobné šaty?
Svadobné šaty Isabelle Armstrong: Inšpirované glam lookom 70. rokov
Viktor & Rolf: 70. roky a mužsko-ženský princíp vo svadobnej móde
Svadobné šaty Monique Lhuillier inšpirované bujnými talianskymi záhradami
Svadobné šaty Anne Barge v oáze modrého zátišia


10

11

13

14

15

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto:
marchesa.com
Katarína Mikulcová  | 3.9.2019, 10:30