Reem Acra 2020: Svadobné šaty s dotykom božskej inšpirácie

„Pre mňa bola táto zbierka poslaním správy celému svetu, že nevesty sa môžu rozhodnúť akokoľvek a môžu byť, kým chcú. Nechcela som, aby moji priatelia a zákazníčky videli len svadobné šaty – chcela som, aby pri pohľade na ne niečo cítili,“ vysvetľuje návrhárka Reem pohnútky, ktoré ju viedli pri tvorbe najnovšej kolekcie na rok 2020. Svoje myšlienky považuje za dotyk božskej inšpirácie, a tak vznikla zbierka svadobných šiat a oblekov, ktoré sú drzé, romantické, čarovné aj rozkošné. Vyvolajú divokú zmes emócií, ktoré vás prekvapia.
titulka
Rok 2019 bol v kolekcii značky Reem Acra venovaný jednej z najkrajších princezien, ktoré poznáme z rozprávok – Popoluške. Svadobné šaty boli krásne zlato-trblietavé, pohladené nebeskou modrou, sladkou ružovou či púdrovo zelenou. Romantický efekt umocnili už iba detaily kvetov. Krása!

1

Reem Acra: Jarná kolekcia na rok 2020

Prehliadka tejto svadobnej kolekcie sa začala naozaj netradične. Najprv na mólo vstúpilo šesť dievčat-družičiek v cukríkovo ružových šatách a potom prišli na rad „veľké“ princezné. Každý si v tom momente prišiel na svoje: nevesty, ktoré milujú lesk drahokamov, šaty obopínajúce telo, mini šaty, ktoré odhalia dokonalé nôžky, či veľa komplikovanej výšivky, ktorou je Reem preslávená. Zvláštnym detailom boli korunky, z ktorých romanticky „stekal“ krásny zdobený závoj nevesty. A ak hlavu nevesty nezdobila korunka, závoj bol pripevnený o čelenku, okuliare alebo nazberkaný chumáč, ktorý naoko pripomínal obal lízanky. Najväčším prekvapením boli svadobné modely oblekov pre ženícha. Tie vznikli v spolupráci s dizajnérom Josephom Abboudom. Reem Acra totiž miluje robiť svadobnú zábavu a snaží sa pretvárať svadobný priemysel na modernú scénu plnú kreatívnych počinov. Preto jej kolekcii nechýbajú farby, objem, kreativita a príťažlivosť.

Kolekcia návrhárky Reem Acra je dôkazom, že svadobné šaty môžu byť oveľa viac ako len spojenie moderného a tradičného. Hlavným prvkom je vždy osobnosť nevesty...


2

Ďalej by vás mohlo zaujímať:

Svadobné šaty Isabelle Armstrong: Inšpirované glam lookom 70. rokov
Viktor & Rolf: 70. roky a mužsko-ženský princíp vo svadobnej móde
Aire Barcelona 2019: Dokonalé plážové svadobné šaty
Papilio: Svadobné šaty, ktoré vyšli z plátna impresionistov...
Svadobné šaty Halfpenny London: Krása majstrovského diela v bielom


3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

Foto:
Reem Acra
cfda.com
Katarína Mikulcová | 23.9.2019, 14:00