Rozkvitnite vo svadobných šatách od Lihi Hod!

Návrhárka Lihi vzala kúsok ženskosti, pridala k nemu štipku romantiky a hŕstku nevinnosti a vznikla kolekcia s názvom White Blossom (Biely kvet, pozn. red.). Biela bola odjakživa farbou nevinnosti a nekonečnej lásky a presne tieto silné emócie sa odrážajú v každom modeli svadobných šiat. Všetky módne „ingrediencie“ sú namiešané v správnom pomere, a tak sa niet čomu čudovať, že Lihina nová kolekcia je opäť veľmi skvostná!
titulka

Rozprávky a čary sú skutočné a ožili v aktuálnej kolekcii Lihi Hod na rok 2019 s názvom „Secret Garden“. Vďaka transparentným vrstvám a jemným ozdobám sú svadobné šaty čarovným pokladom nádherných ženských štýlov, ktorým neodolajú nevesty, ktoré milujú romantiku a svoju svadbu si bez nej nevedia prestaviť. 




Lihi Hod: Zimná kolekcia White Blossom 

Lihi tej romantiky vniesla do najnovšej kolekcie trochu viac, no vôbec jej to neuškodilo, práve naopak, kolekcia White Blossom je veľmi svieža, elegantná a nadčasová. Na pohľad sa zdá byť minimálne ozdobená, no dojem vytvárajú najmä klasické siluety svadobných šiat. Tie sú ušité z hodvábnej organzy, hodvábu Mikado a tylu, ozdobené ručne vyšívanými trojrozmernými kvetmi. Fotografie svadobných šiat boli fotené v romantickej toskánskej atmosfére, plnej bohatých kvetov a zelených rastlín, ktoré nechali rozkvitnúť aj samotnú nevestu. 

Rozkvitnite v deň svojej svadby aj vy v šatách od romantickej Lihi Hod!


1

10

Ešte by vás mohlo zaujímať:

Návrhárka Danielle Frankelová predstavuje nevestu s chlapčenskou dušou
Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Reem Acra 2020: Svadobné šaty s dotykom božskej inšpirácie


11

12

13

15

16

17

18

4

8

Foto:
Lihi Hod
Katarína Mikulcová | 31.1.2020, 14:00