Viktor & Rolf 2020: Zimná kolekcia inšpirovaná snehom a ľadom

Bavlnený tvíd, krásna čipka, prenádherné vzory a matné výšivky na svadobných šatách Viktora a Rolfa pripomínajú snehové vločky. Nie div, veď ide o zimnú kolekciu, ktorá možno trošku extravagantejšie (ako sme pri tejto dvojici zvyknutí), no o to veľkolepejšie interpretuje krásy zimy vo všetkých jej podobách. V dokonalej snežno-svadobnej bielej!
titulka

V budúcoročnej jarnej kolekcii sa prelínajú ženské a mužské motívy, dizajnéri pracujú s novými textíliami, ktoré dodávajú šatám ľahkosť. Zbierka je výletom do zlatej éry hippies a disko štýlu


10


Viktor & Rolf: Zimná kolekcia na rok 2020

Návrhári sa inšpirovali snehom a ľadom a tradičné siluety odeli do avantgardnejších tvarov. V ich zimnej svadobnej rozprávke nechýbajú ani ozdoby v tvare cencúlikov, trblietavé koráliky či veľké perly, ktoré sa svojím tvarom podobajú snehovým kryštálom. Dizajnéri pracujú aj s obľúbeným saténom, taftom, tylom, hodvábom či zvlnenou organzou, ďalej šatám nechýbajú aplikácie kvetov, grafické detaily okvetných lístkov alebo vínnej révy a zložené rozety, ktoré dodávajú kolekcii éterický nádych a veľkoleposť. Nesmie chýbať ani objem – objemné vlečky, rukávy, sukne a mnoho iných detailov, ktoré zdôrazňujú extravaganciu šiat. Niektoré modely sú vybavené funkčnými vreckami a sukne zasa vrstvami, ktoré sú oddeliteľné. 

Pozrite si galériu svadobných šiat, v ktorej Viktor a Rolf maskulínne prvky okorenili ženskými ideálmi. A výsledok? Ako vždy, veľkolepý.


11

Ešte by vás mohlo zaujímať:

Koniec uniformite pakistanských žien: Nech žije krása svadobných súprav!
Návrhárka Danielle Frankelová predstavuje nevestu s chlapčenskou dušou
Phuong My 2020: Krása vietnamskej nevesty
Inbal Dror: Pozor, prichádza anjelsky krásna nevesta!


12

13

14

2

3

4

5

6

7

8

9

1

Foto:
Viktor & Rolf
Katarína Mikulcová  | 13.11.2019, 13:00