Súťažte a vyhrajte úžasnú 3. cenu súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Zase je tu! Súťaž Tvár nevesta.sk s Mary Kay určite priláka všetky dievčatá, dámy, no hlavne nevesty, ktoré túžia byť na titulke časopisu a zažiť svoju hviezdnu chvíľku. Úžasná a snová predstava, nemyslíte? Lákavá však nie je iba predstava vašej tváre na titulke, ale aj kvalitná kozmetika, ktorá naozaj stojí za to, aby ste sa do súťaže zapojili. Tak neváhajte a súťažte s nami!
titulka_web_oplocka_back_nova
Kozmetiku značky Mary Kay milujú dievčatá a ženy po celom svete. Ak sa chcete rozmaznávať kvalitnou kozmetikou a skrášľovať produktmi z dekoratívneho radu, určite sa zapojte do súťaže. Môžete napríklad vyhrať skvelé produkty, ktoré sú súčasťou 3. ceny súťaže Tvár nevesta.sk s Mary Kay!

Odkrývame 3. cenu v hodnote 264 Eur!

Ceny do súťaže venuje

logo_mary_kay_partner_black



1. Liftingová biocelulózová maska

(TimeWise Repair™ Liftingová biocelulózová maska)

Inovatívnosť masky spočíva v biocelulóze; čisto rastlinnom materiáli, ktorý sa získava z kokosovej vody. Jej navzájom prepojené vlákna vytvárajú vysoko absorpčnú látku, ktorá maske umožňuje uchovať si bohatý komplex blahodarných zložiek. Tento komplex obsahuje výťažok z ovsených zŕn, orchidey a hyaluronát sodný, ktorý je známy svojimi blahodarnými účinkami na pleť. Maska viditeľne vypne a spevní pleť a zanechá ju žiarivejšiu už po prvom použití.




2. Kolekcia Saténové ruky

Sada obsahuje zjemňujúci píling s bambuckým maslom, vyživujúci krém s bambuckým maslom a ochranný zmäkčujúci krém. Táto kúpeľová starostlivosť revitalizuje a omladzuje vzhľad vašich rúk, takže vyzerajú mladšie a zdravšie.


3. Intenzívny hydratačný krém

Tento luxusný krém zanechá vašu pleť hydratovanú, rozžiarenú a s pocitom úžasnej hebkosti a mäkkosti. Hydratuje pleť až po dobu 10 hodín a zjemňuje ju pomocou morských extraktov. Je vhodný aj na citlivú pleť.


4. Maskara Ultimate™

(Mary Kay® Maskara Ultimate™)

Špeciálne zloženie extrémne zvyšujúce objem a hustotu vytvára vzhľad dlhých, plných a dokonale oddelených mihalníc po celý deň. Nie je potrebné pumpovať kefkou maskary hore a dole alebo s ňou krúžiť vo vnútri tuby. Technológia Smart Wiper® zanechá na kefke presne také množstvo maskary, ktoré potrebujete pre vytvorenie vzhľadu, ktorý chcete.


5. Parfumová voda Forever Diamonds

Elegantná, kvetinovo-ovocná vôňa, ktorá zachytáva vnútornú krásu a radosť každej ženy.

„Chcel som vytvoriť vôňu, ktorá by oslavovala všetky výnimočné momenty v živote žien. Forever Diamonds™ Parfumová voda je na prvý dojem hravá a elegantná vôňa, v ktorej sa postupne uvoľňujú tóny hyacintu, čo je kvetina, ktorú milujú ženy po celom svete. Hrejivé zakončenie tejto vône ju robí neodolateľnou. Ženy sa s ňou budú cítiť podmanivo a oslnivo.“ (Rodrigo Flores-Roux, parfumér a tvorca Forever Diamonds™ Parfumovej vody)

392637_004_foreverdiamonds_edp

6. Gélový pololesklý rúž

Dlhotrvajúci rúž, ktorý nevysušuje pery. Nádherne vyplní línie pier, príjemne sa nosí a poskytuje jemnú starostlivosť. Odtiene majú vysoký obsah pigmentov a dodávajú intenzívnu farbu, ktorá vydrží. Optické častice rozptyľujú svetlo a odvádzajú pozornosť od drobných nedostatkov. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou.

7. Odličovač očí

Jemne odstraňuje očné líčenie vodoodolnej maskary, bez toho aby poškodzoval citlivú pokožku v oblasti očí. Zloženie nezanecháva mastnú pleť. Dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie produkty značky Mary Kay.




Ako sa súťaže zúčastniť?

Čakáme na Tvoje fotografie! Viac podrobností v tomto článku: 

Chceš byť na titulke časopisu? Vyhraj súťaž Tvár nevesta.sk s Mary Kay 2020!






Foto titulka:
Foto: Chriss by nevesta.sk 
Modelka: Veronika/The Backstage Models
Vizáž a vlasy: Dominika Bartošovičová
Oblečenie: ZOOT
Prstene: Petra Toth

Foto v článku:
Mary Kay

Katarína Mikulcová  | 23.1.2020, 10:00