Letná rozlúčka so slobodou – naša obľúbená

Vaša najlepšia kamarátka vám oznámila, že bude svadba? Wau! Gratulujeme! To znamená, že na vašom zozname úloh, ako hlavnej družičky, je aj rozlúčka so slobodou. Prečo je ideálne mať rozlúčku so slobodou práve v lete? Uvedieme vám zopár dôvodov, ktoré vás možno presvedčia.
letna-rozlucka-so-slobodou
Radosť pri predstave, aké veci sú pred vami, koľko toho musíte spolu s nevestou stihnúť, kým príde deň D, kam všade pôjdete hľadať svadobné šaty, samozrejme, aj s tými vašimi. To je jedna z najkrajších súčastí príprav na svadbu. Ako spriaznená duša nevesty sa môžete tešiť aj na prípravu rozlúčky so slobodou, ktorá by mala byť čerešničkou na torte svadobných príprav.

Samozrejme, že termín rozlúčky závisí od termínu svadby, no ak sa deň D uskutoční v lete, prípadne začiatkom jesene, máme tu pre vás pár tipov na skvelú letnú rozlúčku so slobodou.

rozlucka-so-slobodou-1

Prečo práve v lete?

Má to totiž svoje mimoriadne čaro. Je to čas, kedy je sezóna v rozpuku, všetci oddychujeme, čakajú nás dovolenky či rôzne oslavy – pred očami sa nám automaticky vynárajú príjemné teplé dni plné voňavých kvetov, osviežujúcich koktejlov a ľahučkých šiat. 

Ak ste boli nominovaná na plánovanie rozlúčky počas teplých mesiacov, máte šťastie, pretože budete môcť zachytiť uvoľnené vibrácie letnej sezóny a naplniť párty najlepšími prvkami, ktoré môže ponúknuť len toto ročné obdobie.


bouquet1854074_1920


Zoznam tých najlepších možností je taký dlhý, ako sú samotné letné dni plné slnka. Od ľadových pochúťok a najkrajších kvetov v sezóne, ako sú napríklad orchidey či pivonky, až po všetky žiarivé farby, ktoré môžete využiť na mnoho spôsobov. Najlepšia časť? Miesto konania môže byť kdekoľvek – v záhrade, na letných terasách, v skrytých zákutiach pri jazere. Kdekoľvek vám len napadne, pretože počasie vám praje. 

Ak si zoberiete túto udalosť plne do svojich rúk, môžete s ostatnými družičkami pripraviť množstvo dobrôt, ktoré táto sezóna ponúka. Napríklad zmrzlinu a ovocné poháre (určite získate bonusové body, ak budú piknikové koše obohatené nevestiným obľúbeným alko nápojom). Všetky ľadové nápady budú skrátka „in“. Bude to nezabudnuteľný zážitok, cenovo prijateľný a hlavne originálny. 

Okrem pochúťok existuje množstvo originálnych nápadov, ktoré môžete počas rozlúčky so slobodou realizovať. Rozhodli ste sa spraviť rozlúčku v nádhernej botanickej záhrade? Čo tak spojiť to so zastávkou plnou kvetov, kde si bude môcť nevesta a aj družičky vybrať svoj obľúbený kvet a vziať si ho domov ako perfektnú spomienku? Zároveň to môžete využiť ako inšpiráciu, pri ktorej si nevesta zvolí tému svojej svadobnej výzdoby.
rozlucka-so-slobodou-3


Nápadom sa medze nekladú

Spojiť to so západom slnka? Zdá sa, že tento deň by už nemohol byť lepší! A predsa. 

Máte pred sebou ešte celú noc a po dni plnom oddychu vonku sa môžete elegantnou limuzínou presunúť do vášho obľúbeného podniku. Dokonca to nemusí byť len samotný odvoz limuzínou. Luxusná požičovňa vám dokáže zabezpečiť kompletný nadštandardný servis. Časť rozlúčky so slobodou môžete zažiť priamo v luxusnom vozidle. Profesionálny šofér vás bezpečne prevedie trasou, ktorú mu zadáte, samozrejme, za sprievodu hudby, ktorú si samy vyberiete. Môže vás vysadiť v obľúbenej reštaurácii a počas večernej jazdy, priamo do epicentra zábavy, vám ponúkne bar plný vašich obľúbených nápojov.


Rozlúčka so slobodou je významnou medzizastávkou pred svadobným dňom. Vy, ako hlavná družička, poznáte nevestu najlepšie. Preto určite dokážete ušiť program tohto dňa presne podľa jej chuti. Vychutnajte si ho spolu!



Foto: Pixabay.com
PR RAI Internacional | 28.2.2020, 09:00