Máme slovenskú Carrie :-)

S radosťou vám predstavujem Ivu Kučerovú, spisovateľku, blogerku, reklamnú textárku a redaktorku, ktorá bude vo svojom stĺpčeku mapovať všetko, čo sa týka vzťahov a lásky.
lovit_alebo_nebyt

Iva publikuje blogerské texty s mužsko-ženskou tematikou, téme vzťahov sa venuje aj vo svojich článkoch pre magazíny Eva, Adam, a Deluxe. Ako redaktorka vytvárala lifestylový magazín Spolu a textu sa venuje aj ako copywriter v prestížnej reklamnej agentúre.


iva_kucerovaJe autorkou dvoch veľmi úspešných kníh - jej prvotina s názvom Loviť alebo nebyť je moderný príbeh, ktorý sa zaoberá kontroverznou témou - osudom ženy tesne pred tridsiatkou. Kniha plná provokatívnych dialógov, vtipných postrehov o dnešnom svete vzťahov, irónie a nadhľadu nad problémami, ktoré si ženy spôsobujú často samé, hovorí o hľadaní lásky v neláskavom svete a odsudzuje dogmu, podľa ktorej ženy okolo tridsiatky už na tú pravú lásku môžu zabudnúť. Kniha sa hneď po vydaní zaradila medzi bestsellery na knižných portáloch.

 

Jej druhá knižka Nevidím, nepočujem, milujem je opäť o vzťahoch a o tom, ako to medzi mužmi a ženami naozaj je - úprimne, s nadhľadom a na rovinu, tentokrát však z prostredia šoubiznisu.

 

Iva má na portáli nevesta.sk vlastný stĺpček, v ktorom sa dočítate, aký je jej pohľad na lásku, ženy, mužov a na ich spoločné vzťahy – jednoducho na náš zložitý ale krásny žensko-mužský svet.

 

Tešíme sa na čítanie od Teba, Iva :-).

 


Foto:

Vydavateľstvo Motýľ a súkromný archív Ivy Kučerovej

eva  | 26.2.2010, 19:29

Fotogaléria

iva_kucerova_lovit_alebo_nebyt_iinevidim_nepocujem_milujem_3iva_kucerova_lovit_alebo_nebyt_iinevidim_nepocujem_milujem_3