Klasická slepačia polievka alebo hovädzie "Consommé"? Zatým kuracie prsia či luxusnejší steak? Váhate, či bude mať vaše svadobné menu šmrnc? Bude sa servírovať váš obľúbený Cheescake a vanilková zmrzlina a hľadáte k nim ideálny prípitok? Ktorý z produktov Hubert si na svoju svadobnú hostinu vyberiete?
- admin
- príspevky: 53
- naposledy online:5.10.2016
Ahojte, tak sa pridavam do diskusie
Mame este sice cas (svadba bude v oktobri v BB), ale miestnost mame uz zajednanu. Mam niekolko variant,co by sme chceli na hostine mat. Svadba zacina dost neskoro, o 16.00 a tak bude hostina vlastne zacinat vecerou. Urcite chceme 1. chod servirovany a nie otrepane menu. Ja by som chcela ako pripitok prave Hubert, ale nie sladky. Tvrdy alkohol sa u nas vobec podavat nebude, planujeme len vyber dobrych vin a na ozvlastnenie nejake drinky alebo sampanske. Predjedlo bude kacacia pecienka, polievka bude klasika a ako druhy chod urcite nejake kvalitne masko. Rozmyslam o steakoch, chlapi by to ocenili, no neviem sa rozhodnut, predsa len je to dost drahe... ale zase chceme fakt nieco vynikajuce. Dalsie chody uz budu bufetove, kazdy bude mat na vyber, na co bude mat chut. Urcite aj zeleninove a ovocne salaty. Ako ste na tom vy?

- Lola
- príspevky: 5
- naposledy online:18.5.2015
Caute, tak ja som nasla skvelu inspiraciu, prave vdaka tejto sutazi som trochu hladala aj na ich webe a maju tam aj recepty a tipy, co s cim skombinovat. (ked totiz kupujem vino k jedlu, tak sa vzdy riadim tym, co je tam napisane. To ma este nikdy nesklamalo). No a ja som prave akohlavny chod vybrala svieckovu. Je to taka klasika, ale luxusna
No a k tomu odporucaju Hubert Rose brut, co je asi suche... na sladke pitie je casu dost k zakuskom, to si hostia vyberu, ci budu pit vinko podla svojho vkusu alebo sekt. Celkovo sme skor taka kludnejsia rodina, viec si vychutdnavame dobre veci akoby nam zalezalo na mnozstve. Tvrdy alkhol u nas nepije nikto. Tesim sa na lahodky, budeme mat aj jeleni gulas s knedlickami a vynikajuce sladke speciality
Uz sa neviem dockat svadby!


- NikolKE
- príspevky: 3
- naposledy online:5.5.2015
Ahoj NikolKE! Svieckova je super napad.... co myslis, ja by som chcela steaky, mame tam dost takych fajnsmekrov jedakov... dost budeme mat aj zahrancinych hosti a tak chcem fakt prvotriedne jedlo. Takze premyslam o steakoch z hovädzej svieckovej na nejakej dobrej omacke a zemiaky...
- Lola
- príspevky: 5
- naposledy online:18.5.2015
Lola, 4.5.2015, 11:08Ahoj NikolKE! Svieckova je super napad.... co myslis, ja by som chcela steaky, mame tam dost takych fajnsmekrov jedakov... dost budeme mat aj zahrancinych hosti a tak chcem fakt prvotriedne jedlo. Takze premyslam o steakoch z hovädzej svieckovej na nejakej dobrej omacke a zemiaky...
Ahoj Lola, ja som o tom tiez dlho rozmyslala, ale nemozes vyhoviet vsetkym. Nakoniec som sa rozhodla pre taketo nieco podobne: http://www.hubertsekt.sk/lounge/jedlo-a-sekt/grilovana-bravcova-svieckova
Dnes to mam prave poslat definitivne manazerke hotela, ze co by sme si zelali, tak uvidim.Budu take mensie porcie a viacero chodov, kazdy si pochuti na niecom inom. Hlavne sa nestresuj, co kto ako by chcel - urob si to podla seba (vas obidvoch) a hostia budu spokojni, uvidis!
Dnes to mam prave poslat definitivne manazerke hotela, ze co by sme si zelali, tak uvidim.Budu take mensie porcie a viacero chodov, kazdy si pochuti na niecom inom. Hlavne sa nestresuj, co kto ako by chcel - urob si to podla seba (vas obidvoch) a hostia budu spokojni, uvidis!
- NikolKE
- príspevky: 3
- naposledy online:5.5.2015
Ahoj. My máme na výber z troch menu v hoteli, kde bude svadba.Radi by sme niečo luxusnejšie a výdatné, tak sme sa rozhodli pre hovädzie mäso. Polievka hovädzí vývar. Ako dezert svadobná torta. K tomu by sa určite hodilo aj luxusné pitie. Výborné šumivé víno Hubert.
- erikaf7
- príspevky: 31
- naposledy online:8.6.2015
Hubert je super, hlavne pijeme de luxe, s tym rad prekvapim priatelku, ked chcem, aby sme mali pekny vecer. Takze nebude chybat. No a jedlo, to je uz jej domena, myslim, ze to zvladne naplanovat fantasticky, aby bol spokojni kazdy.
- Roman
- príspevky: 1
- naposledy online:4.5.2015
Ahojte! Asi ako kazdy mame radi Hubert de luxe a preto sme si ho aj vybrali na pripitok. Uz sa nam to blizi
My budeme mat taku velku svadbu, 120 ludi, budeme vela zabezpecovat sami, ako je to u nas tradicia. Ako hlavny chod sa bude podavat hovädzia polievka s knedlickami a morcacie rezne s ryzou a zemiakmi, kto si co vyberie. Alkohol si prinesieme, vyber vin ma na starosti ocino. Este muism niektore veci povybavovat, ale uz sa nevieme dockat! Majte sa krasne!

- Adelka
- príspevky: 1
- naposledy online:5.5.2015
Huberta budeme mať tiež ako prípitok. A to bude asi to čo budem počas večera popíjať.
- erikaf7
- príspevky: 31
- naposledy online:8.6.2015
Naša svadba bude v jednoduchom a čistom štýle a ja milujem zelenú, takže jednoznačne vyhráva kombinácia výzdoba v bielej a jablčkovo zelenej
veľmi sa na to teším.
A v menu určite nebude na prípitok chýbať samozrejme De Luxe s jahodou, ďalej klasický vývar s rezancami a ako hlavne jedlo plnene kuracie prsia v kombinácii s ryžou a zemiakmi.
Pre hladošov budu neskor vecer pripravene aj svedske stoly a samé fajnotky (mini rezníky, salamova misa, syrova misa a vynikajuce oravske korbaciky, zeleninove salaty, ovocne salaty) a chýbať nesmu vynikajue domáce koláčiky.

A v menu určite nebude na prípitok chýbať samozrejme De Luxe s jahodou, ďalej klasický vývar s rezancami a ako hlavne jedlo plnene kuracie prsia v kombinácii s ryžou a zemiakmi.
Pre hladošov budu neskor vecer pripravene aj svedske stoly a samé fajnotky (mini rezníky, salamova misa, syrova misa a vynikajuce oravske korbaciky, zeleninove salaty, ovocne salaty) a chýbať nesmu vynikajue domáce koláčiky.
- kiwik
- príspevky: 5
- naposledy online:18.5.2015